Το Mitsubishi Outlander PHEV πρωταγωνιστής στην ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ 2015

Συμπρωταγωνιστούν το ανανεωμένο ASX και το Space Star

To Outlander PHEV, το πρώτο ηλεκτρικό επιβατικό αυτοκίνητο με μόνιμη τετρακίνηση-4WD, με περισσότερες από 40,000 πωλήσεις στην Ευρωπαϊκή αγορά θα είναι ο πρωταγωνιστής της Mitsubishi Motors στην έκθεση ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ 2015.
mitsubishi 1.jpg
Το νέο Outlander PHEV ξεχωρίζει για τα εξής:

Το πρώτο Plug-in Hybrid της Mitsubishi Motors είναι ένα όχημα βασισμένο σε EV, το οποίο προέκυψε από την εκτενή τεχνογνωσία της MMC στα EV και τα ηλεκτρονικά συστήματα, με την υποστήριξη ενός βενζινοκινητήρα όταν χρειάζεται.

Είναι επίσης το πρώτο ηλεκτρικό επιβατικό αυτοκίνητο με μόνιμη 4WD στη μαζική παραγωγή από mainstream κατασκευαστή.
Τελευταίο αλλά σημαντικό, έχοντας εξελιχθεί στα πλαίσια της οικογένειας του Νέου Outlander, δεν έχει κανένα από τα μειονεκτήματα των απλών ‘μετατροπών, ενώ το πρόσθετα εξαρτήματα EV δε μειώνουν το διαθέσιμο χώρο.

Το Outlander PHEV είναι ένα από τα φιλόδοξα μοντέλα με περισσότερες από 40,000 πωλήσεις, που θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στην κατάργηση των περιορισμών που βάζουν οι σημερινές μπαταρίες και φέρουν τα EV στη μαζική παραγωγή.

Εκτός από το Outlander PHEV οι επισκέπτες της έκθεσης θα έχουν τη δυνατότητα να δουν το ανανεωμένο ASX, το οποίο μετά από 5 χρόνια πετυχημένης παρουσίας στην Ελληνική αγορά διατίθεται με δύο υπερσύγχρονούς κινητήρες. Έναν πετρελαιοκινητήρα προδιαγραφών Euro-6 με ιπποδύναμη 114 ίππους και ροπή 270 Nm καθώς επίσης και ένα βενζινοκινητήρα 1.6 lt. MIVEC ιπποδύναμης 117 ίππων και ροπή 154ΝΜ, σχεδιασμένους για να ανταποκρίνονται στο σύγχρονο στυλ της ζωής. Το ανανεωμένο ASX αποτελεί μία ολοκληρωμένη πρόταση στη δυναμική κατηγορία των μικρομεσαίων crossover το οποίο έχει δεχτεί πλήθος αλλαγών στην εσωτερική σχεδίαση της καμπίνας των επιβατών με έμφαση στην άνεση και την πολυτέλεια.

MITSUBISHI-Space-Star.jpg

Ταυτόχρονα δυναμικό παρόν στο περίπτερο της Mitsubishi Motors θα δώσει και το μικρότερο μέλος της οικογένειας το Space Star, που αποτελεί την πρόταση της MMC στην κατηγορία μικρών αυτοκινήτων – την παγκόσμια κατηγορία μικρών οχημάτων, με βασικά χαρακτηριστικά τα πολύ χαμηλά επίπεδα κατανάλωσης και εκπομπών CO2 χάρη στην εφαρμογή τεχνολογιών περιορισμού των περιβαλλοντικών επιπτώσεων όπως προηγμένη αεροδυναμική, σημαντική μείωση του βάρους, έξυπνη εκμετάλλευση των χώρων και κινητήρες υψηλής απόδοσης.

Βαγγέλης ΓκούμαςΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top