Τριπλή διάκριση για τη Mercedes-Benz Ελλάς

Στα Facilities Management Awards 2015

Τριπλή διάκριση για τη Mercedes-Benz Ελλάς
Η πρώτη συμμετοχή της Mercedes-Benz Ελλάς Α.Ε.Ε. στα Facilities Management Awards 2015 στέφηκε από απόλυτη επιτυχία, αφού κατάφερε να αποσπάσει όχι μία, αλλά τρεις τιμητικές διακρίσεις.

• GOLD βραβείο στην κατηγορία Equipment & Service Providing για την αλλαγή κεντρικού ψύκτη με Heat Pump
• SILVER βραβείο στην κατηγορία Security & Guard για την αναβάθμιση μέτρων ασφαλείας & φύλαξης
• BRONZE βραβείο στην κατηγορία Wastewater Treatment για την ανακατασκευή συστήματος βιολογικού καθαρισμού.
mercedes βραβειο 1.jpg
Τα βραβεία αυτά, τα οποία αναδεικνύουν και επιβραβεύουν τις βέλτιστες πρακτικές στη διαχείριση εγκαταστάσεων από επιχειρήσεις, οργανισμούς, φορείς και παρόχους υπηρεσιών, παρέλαβαν εκ μέρους της Mercedes-Benz Ελλάς οι αρμόδιοι για τα συγκεκριμένα project που βραβεύτηκαν (Μάγδα Αγραφιώτη, Ute Kαββαδία & Παναγιώτης Ζερβόπουλος) σε μία όμορφη τελετή που διοργανώθηκε στον πολυχώρο Cine Κεραμεικός.

Περισσότερα από 230 υψηλόβαθμα στελέχη των μεγαλύτερων εταιρειών και φορέων του κλάδου Facilities Management στη χώρα μας παρευρέθηκαν στην τελετή απονομής και η υποδοχή που έκαναν στους διακριθέντες κατά τη βράβευση των καλύτερων πρακτικών ήταν ενθουσιώδης. Τα καλά αποτελέσματα έρχονται από ομάδες ανθρώπων που συνεργάζονται με όραμα, έμπνευση και διάθεση για επιτυχία. Οι νέες διακρίσεις για τη Mercedes-Benz Ελλάς δείχνουν ξεκάθαρα την προσήλωσή της στην Εταιρική Κοινωνική Υπευθυνότητα και έρχονται ως επιστέγασμα των αδιάκοπων προσπαθειών της εταιρείας σε αυτήν την κατεύθυνση.

Βαγγέλης Γκούμας





Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top