Η Mercedes-Benz χορηγός της εκδήλωσης Concours d' Elegance

Παρουσίασε και τις GLE Coupe, GLC & GLA

Η Mercedes-Benz χορηγός της εκδήλωσης Concours d
Την Κυριακή 1 Νοεμβρίου 2015 στη Μαρίνα Φλοίσβου, η ΦΙΛΠΑ (Φίλοι Παλαιού Αυτοκινήτου) διοργάνωσε την εκδήλωση Στο πλαίσιο της εκδήλωσης Concours d' Elegance,, ειδική επιτροπή αλλά και το κοινό, έκρινε και βράβευσε τα καλύτερα εκθέματα για την εμφάνιση τους. Η εκδήλωση διοργανώθηκε για 12η χρονιά και, όπως κάθε χρόνο, προσέλκυσε για άλλη μία φορά πολλούς επισκέπτε��, που έχουν ιδιαίτερη αγάπη στα κλασικά αυτοκίνητα και όχι μόνο.

Δεκάδες ήταν τα εκθέματα ιστορικών αυτοκινήτων και μοτοσικλετών που αξιολογήθηκαν από επιτροπή κριτών για το επίπεδο αποκατάστασης και την ποιότητα της συντήρησης που έχει υποστεί κάθε όχημα ξεχωριστά καθώς και για τις εργασίες αποκατάστασής τους.

paroysia 3.jpg
Φέτος, η Mercedes-Benz είχε την τιμητική της, αφού την εκδήλωση κόσμησε πλήθος «αστεριών», εκπρόσωποι διαφόρων δεκαετιών του 20ου αιώνα, με κοινό χαρακτηριστικό τους το στιλ και τη φινέτσα!
Η Mercedes-Benz Ελλάς υποστήριξε το συγκεκριμένο γεγονός ως χορηγός και σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο παρουσίασε στο κοινό τρία μοντέλα από τη μεγάλη οικογένεια των SUV, δύο εκ των οποίων μόλις έφτασαν στη χώρα μας:τις GLE Coupe, GLC & GLA.

Βαγγέλης Γκούμας




Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top