Κορυφαία διάκριση για το Nissan ΤΙΤΑΝ στις ΗΠΑ

Mε πέντε κορυφαίες διακρίσεις

Κορυφαία διάκριση για το Nissan ΤΙΤΑΝ στις ΗΠΑ
Το “θηριώδες” pick up της Nissan στις ΗΠΑ, έλαβε πέντε κορυφαίες διακρίσεις από την ένωση συντακτών ειδικού Τύπου στο Texas, με εξέχουσα αυτή του “2015 Truck of Texas".

Το νέο Nissan Titan XD στις ΗΠΑ, έλαβε τη διάκριση “Truck of Texas” από την ένωση συντακτών ειδικού Τύπου Tawa, στο ετήσιο Texas Truck Rodeo, μετά από μια διαδικασία εξαντλητικής δοκιμασίας και αξιολόγησης των νέων SUVs και CUVs, που κυκλοφορούν στην αντίπερα όχθη του Ατλαντικού. Συγκεκριμένα, 69 δημοσιογράφοι του ειδικού Τύπου αξιολογούν 80 οχήματα σε διάστημα 2 ημερών, τόσο από πλευράς δυνατοτήτων σε συνθήκες on και off road, όσο και ως προς τα επίπεδα εξοπλισμού, άνεσης και ασφάλειας που προσφέρουν.
nissan_titan 2.jpg
Προορισμένο για τις αγορά των ΗΠΑ, το νέο Nissan TITAN χαρακτηρίζεται από τις καινοτόμες τεχνολογίες, αλλά και τις κορυφαίες δυνατότητες που διαθέτει. Μεταξύ άλλων έχει μέγιστη ελκτική ικανότητα άνω των 5 τόνων, ενώ εφοδιαζόμενο με τον βραβευμένο κινητήρα Cummins 5 λίτρων V8 Turbo Diesel, αποδίδει 310 άλογα και 752 Nm ροπής ! Συστήματα όπως Integrated Trailer Brake Controller, Trailer Sway Control (TSC), Tow/Haul Mode με Downhill Speed Control, καθώς και το άκρως χρ��στικό Trailer Light Check system που “λύνει” τα χέρια του οδηγού σε ότι αφορά την ασφαλή πρόσδεση του trailer, κάνουν το Nissan TITAN να ξεχωρίζει στην κατηγορία των μεγάλων pick up στις ΗΠΑ.

Σε ότι αφορά τα επίπεδα εξοπλισμού και άνεσης του νέου Nissan TITAN, μεταξύ άλλων αυτά περιλαμβάνουν ηλεκτρικά, δερμάτινα και θερμαινόμενα καθίσματα, ζάντες 20 ιντσών, δερμάτινο τιμόνι με ξύλινη επένδυση, ανάρτηση Bilstein κ.α

Bαγγέλης Γκούμας





Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top