Η Mitsubishi Motors στην 44η έκθεση αυτοκινήτου του Τόκιο 2015

Mε ένα πρωτότυπο από το μέλλον

Η Mitsubishi προγραμματίζει την παρουσίαση του συμπαγούς SUV MITSUBISHI eX Concept με σύστημα EV επόμενης γενιάς στην 44η Έκθεση Αυτοκινήτου του Τόκιο 20152. Στο πρωτότυπο προβάλλονται οι τεχνολογίες ηλεκτροκίνητων οχημάτων (EV) επόμενης γενιάς της MMC, μία νέα εκδοχή της σχεδιαστικής φιλοσοφίας Dynamic Shield, καθώς και πληθώρα άλλων τεχνολογιών για κορυφ��ία οδηγική απόλαυση στις διαστάσεις ενός συμπαγούς crossover. Ολόκληρο το περίπτερο, όπου θα φιγουράρει και το MITSUBISHI eX Concept αντανακλά την ουσία του σλόγκαν Driving Beyond - Another Step Forward With SUVs and Electric Power.
mitsubishi 2.jpg
Tο MITSUBISHI eX Concept ενσαρκώνει το όραμα ενός μοναδικού 100% ηλεκτροκίνητου συμπαγούς SUV το οποίο προορίζεται για τη ραγδαία αναπτυσσόμενη αγορά συμπαγών SUV. Χρησιμοποιεί προηγμένες τεχνολογίες ηλεκτροκίνησης και ελέγχου AWD της MMC σε συνδυασμό με τεχνολογίες αυτοματοποιημένης οδήγησης, διαδικτυακά συνδεδεμένων οχημάτων και ενεργητικής ασφάλειας. Τόσο το εξωτερικό όσο και το εσωτερικό του οχήματος υποδηλώνουν τη σχεδιαστική κατεύθυνση της MMC Design.

Συνολικά, αποπνέει την εικόνα ενός σπορ crossover που ελίσσεται με ταχύτητα στην πόλη, ενώ παντρεύει την κομψότητα και τη φινέτσα ενός "shooting brake" (όρος που περιγράφει τις ελκυστικές γραμμές ενός coupé σε συνδυασμό με τη φιλοσοφία ενός hatchback και προέρχεται από τις Βρετανικές άμαξες με άλογα με τις γραμμές ενός συμπαγούς SUV. Το εμπρός τμήμα είναι νέα ερμηνεία της σχεδιαστικής φιλοσοφίας Dynamic Shield.

Bαγγέλης Γκούμας
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top