Το νέο Opel Astra εντυπωσιάζει με το συνολικό κόστος του

Με υψηλή τιμή μεταπώλησης και αραιά service

Το νέο Opel Astra εντυπωσιάζει με το συνολικό κόστος του
Το νέο Opel Astra εγκαινιάζει νέα πρότυπα απόδοσης, σχεδίασης, συνδεσιμότητας με τεχνολογίες από υψηλότερες κατηγορίες – και συνολικού κόστους ιδιοκτησίας. Θέλοντας να αξιοποιήσουν πλήρως το κλασικό ατού της μάρκας, οι μηχαν��κοί της Opel τήρησαν ανελλιπώς τις παρακάτω προτεραιότητες κατά τη διάρκεια της διαδικασίας εξέλιξης: χαμηλή κατανάλωση, μειωμένα κόστη λειτουργίας, συντήρησης και επισκευών και υψηλή αξία μεταπώλησης λόγω υψηλής προϊοντικής ποιότητας.
opel astra 2.jpg
Έτσι το νέο Astra κατάφερε να επισκιάσει τους ανταγωνιστές του στη μάχη για το συνολικό κόστος ιδιοκτησίας. Με αλουμινένιους κινητήρες Euro 6 τελευταίας γενιάς, προσφέρει εντυπωσιακές τιμές. Κατά μέσο όρο, το 1.6 CDTI με 110 hp στην πεντάθυρη έκδοση καταναλώνει μόνο 3,4 lit diesel / 100 km (90 g CO2 / km). Και το αδερφάκι του με υπερτροφοδοτούμενο βενζινοκινητήρα 1.0 ECOTEC προσφέρει τις καλύτερες τιμές στην κατηγορία σε συνδυασμό με Easytronic 3.0 – τότε εκπέμπει 96 g CO2 / km.

Τα διαστήματα service των 30.000 km είναι τα μεγαλύτερα στην κατηγορία και εξυπηρετούν εταιρικά αυτοκίνητα και οδηγούς που κάνουν πολλά χιλιόμετρα. Μειωμένα ασφάλιστρα – το νέο Astra ανήκει στην ίδια οικονομική κατηγορία με το απερχόμενο μοντέλο – συνεισφέρουν στο χαμηλό κόστος ιδιοκτησίας. Ένα ακόμα επιχείρημα υπέρ του νέου Astra, με τις τιμές που ισχύουν στη Γερμανία, είναι το εξής: οι αγοραστές Astra μπορούν να εξοικονομούν περίπου 5.000 ευρώ συγκριτικά με τους αγοραστές συμπαγών μοντέλων premium κατασκευαστών.
opel astra 3.jpg
Ένα πλήρως εξοπλισμένο νέο Opel Astra, με φωτισμό IntelliLux LED® matrix, την τελευταία γενιά συστημάτων infotainment IntelliLink, την υπηρεσία προσωπικής υποστήριξης και συνδεσιμότητας Opel OnStar με ένα ισχυρό Wi-Fi Hotspot για μέχρι επτά συσκευές, εργονομικά καθίσματα με λειτουργία μασάζ και όλα τα συστήματα υποστήριξης οδηγού, κοστίζει περίπου 1.500 ευρώ λιγότερο από τη βασική έκδοση με στοιχειώδη εξοπλισμό πολλών ανταγωνιστών – αυτό σημαίνει οικονομία ‘τύπου Astra’.

Βαγγέλης Γκούμας



Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top