Πως θα βρείτε αν το πετρελαιοκίνητο SEAT έχει πειραγμένο λογισμικό

Ακολουθείστε τις οδηγίες

Οι πελάτες SEAT μπορούν τώρα να ελέγξουν τον τύπο του κινητήρα πετρελαίου του αυτοκινήτου τους στο www.seat.gr Διαβάστε τον 17- ψήφιο αριθμό πλαισίου του αυτοκινήτου στο παρμπρίζ από την πλευρά του οδηγού. Καταχωρίστε τον αριθμό πλαισίου του αυτοκινήτου στη μηχανή αναζήτησης για να προσδιορίσετε τον τύπο του κινητήρα

Η SEAT προσφέρει τώρα σε όλους τους πελάτες της μια μηχανή αναζήτησης για την ακριβή ταυτοποίηση των οχημάτων τους. Ο αριθμός πλαισίου του αυτοκινήτου μπορεί να καταχωρηθεί στο www.seat.gr για να διαπιστωθεί αν ο κινητήρας του αυτοκινήτου τους ανήκει στην οικογένεια κινητήρων πετρελαίου ΕΑ 189 ΕU5 και κατά συνέπεια μπορεί να υπάρχουν πιθανές αποκλίσεις στις εκπομπές του. Όλα τα νέα αυτοκίνητα SEAT με κινητήρες EU6 πληρούν όλες τις νομικές απαιτήσεις και τα περιβαλλοντικά πρότυπα.

Επιπλέον, όλα τα οχήματα είναι ασφαλή από τεχνική άποψη και κατάλληλα για οδήγηση. Ωστόσο αν ο τύπος του κινητήρα ταυτοποιηθεί στα οχήματά τους, οι πελάτες θα ενημερωθο��ν σχετικά με τα απαραίτητα μέτρα που θα πρέπει να ληφθούν. Διευκρινίζεται ότι η Volkswagen AG αναλαμβάνει την πλήρη ευθύνη και δεν θα υπάρξει κανένα επιπλέον κόστος για τους πελάτες.

Βαγγέλης Γκούμας
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top