Η Piaggio φέρνει κοντά αυτούς που ενδιαφέρονται για την καινοτομία

Σε ειδική εκδήλωση στο Μιλάνο

Ένα μοναδικό και αποκλειστικό δρώμενο, “The Shape of Things to Come” διεξάγεται στο Μιλάνο σήμερα 2 Οκτωβρίου , στο εμπορικό κέντρο The Mall στη Via Galileo Galilei στη Viale della Liberazione.

Ο κύριος στόχος αυτής της εκδήλωσης είναι να ενθαρρύνει το δίαυλο επικοινωνίας ανάμεσα σε διευθυντές κλάδων, επιχειρηματίες, δημοσιογράφους και φοιτητές με μερικούς από τους σημαντικότερους διεθνείς φορείς οι οποίοι πρωταγωνιστούν στο παγκόσμιο σκηνικό σε ότι αφορά την καινοτομία.

Εκτός από τη συμμετοχή του Προέδρου του Ομίλου Piaggio, κ.Roberto Colaninno, η εκδήλωση πλαισιώνεται με την παρουσία και τη συμμετοχή σημαντικών οραματιστών του πολιτισμού, της τεχνολογίας και της επιχειρηματικότητας, όπου μέσω κοινών θεμάτων, εμπειριών και καινοτόμων οραμάτων, θα προσπαθήσουν να σχεδιάσουν και να διαμορφώσουν μια σειρά δημιουργικών projects που θα εφαρμοστούν μέσα στα επόμενα χρόνια, ενώνοντας τις δημιουργικές ιδέες με την τεχνολογία και τη βιομηχανία. Ιδέες που θα ταξιδεύουν πάνω από τους ανθρώπους.Ιδέες που θα βοηθήσουν τους ανθρώπους να ταξιδέψουν ακόμη μακρύτερα.

"The Shape of Things to Come" είναι μία εκδήλωση που προωθείται από την Piaggio Fast Forward (PFF), εταιρεία του Ομίλου Piaggio με έδρα στο Cambridge (MA-ΗΠΑ). Η εκδήλωση θα διε��αχθεί από μια διεπιστημονική ομάδα πρωτοπόρων, από τους πιο εκλεκτούς τομείς τεχνολογίας σχεδίασης και έρευνας. Η Piaggio Fast Forward (PFF), αποτελεί ένα πρότυπο ερευνητικό κέντρο, σχεδιάστηκε με στόχο την ανάπτυξη ευφυών εφαρμογών, την προώθηση καινοτόμων ιδεών και κύριο στόχο την εξεύρεση λύσεων σε μελλοντικά προβλήματα που θα αφορούν την μετακίνηση εμπορευμάτων και ανθρώπων.

Βαγγέλης Γκούμας

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top