Η Kosmocar ενημερώνει τους Έλληνες ιδιοκτήτες των αυτοκινήτων με το πειραγμένο λογισμικό

Ειδική πλατφόρμα τους εξηγεί τη διαδικασία πρέπει να ακολουθήσουν

​Μια διαδικτυακή πλατφόρμα ετοιμάζει η ελληνική αντιπροσωπεία Kosmocar με σκοπό να ενημερώσει τους Έλληνες ιδιοκτήτες των αυτοκινήτων με το πειραγμένο λογισμικό για το ποια διαδικασία θα ακολουθήσουν.

«Η Κοsmocar A.E. δεσμεύεται ότι θα ενημερώσει όλους τους κατόχους των συγκεκριμένων αυτοκινήτων άμεσα και επιπρόσθετα και μέσω ενός website, από όπου θα λαμβάνουν ενημέρωση για την εξέλιξη του θέματος» αναφέρει ο κ.Θανάσης Κονίστης, Διευθυντής Πωλήσεων κα�� Μάρκετινγκ της Kosmocar.

Ο γενικός διευθυντής της Kosmocar, κ. Στίβεν Σίρτης εξήγησε στο STAR ότι η ανάκληση αφορά στα πετρελαιοκίνητα και από τις 2 φίρμες του ομίλου, δηλαδή Volkswagen και Audi που χρησιμοποιούν την τεχνολογία euro 5.

«Αφορά τα πετρελαιοκίνητα αυτοκίνητα που είναι euro 5, όχι τα αυτοκίνητα που πουλάμε σήμερα που είναι όλα euro 6. Δεν υπάρχει κανένα θέμα ασφάλειας. Να μην ανησυχεί ο κόσμος και όταν μάθουμε πόσα αυτοκίνητα εμπλέκονται, οι κάτοχοι θα ενημερωθούν με επιστολές» προσθέτει ο ίδιος.

Οι ιδιοκτήτες των συγκεκριμένων αυτοκινήτων μετά την ενημέρωσή τους, θα φέρνουν τα αυτοκίνητά τους στα εξουσιοδοτημένα συνεργεία της Volkswagen και όλες οι ρυθμίσεις θα γίνουν χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση.

Μετά το σάλο που προκλήθηκε η γερμανική εταιρία θα ανακαλέσει περισσότερα από 11 εκατομμύρια αυτοκίνητα παγκοσμίως.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top