Στα άδυτα της Ferrari: Έτσι κατασκευάζεται η «βασίλισσα» των αυτοκινήτων

ΔΕΙΤΕ το βίντεο

Στα άδυτα της Ferrari: Έτσι κατασκευάζεται η «βασίλισσα» των αυτοκινήτων

​Είναι η βασίλισσα των αυτοκινήτων, η κόκκινη θεά. Ο λόγος για την Ferrari το απόλυτο φετίχ πολλών οδηγών ανά τον κόσμο. Οι δημιουργοί της μας ξεναγούν στα άδυτα της Ιταλικής φίρμας και μας δείχνουν λεπτό προς λεπτό την διαδικασία κατασκευής μιας Ferrari.

Οι λάτρεις της ταχύτητας δεν το αλλάζουν με τίποτα αφού το θεωρούν από τα καλύτερα στον κόσμο από άποψη κατασκευής αλλά και επιδόσεων. Θεωρούνται σύμβολα κοινωνικού status, ευπορίας και ταχύτητας.

Βρισκόμαστε στο Μαρανέλλο, την καρδιά της διασημότερης μάρκας αυτοκινήτων και σε ένα χώρο εργασίας που μοιάζει περισσότερο με χειρουργείο παρά με εργοστάσιο αυτοκινήτων.

Στο βίντεο θα παρακολουθήσετε καρέ καρέ την κατασκευή μιας Ferrari που κατά κύριο λόγο γίνεται με την βοήθεια της ρομποτικής και είναι πραγματική ιεροτελεστία.

Η είσοδος εκτός από τους 3.000 εργάτες, επιτρέπεται μόνο σε όσους είναι υποψήφιοι αγοραστές και είναι αποφασισμένοι να διαθέσουν δεκάδες χιλιάδες ευρώ για να αγοράσουν κάποιο μοντέλο.

Η διάσημη αυτοκινητοβιομηχανία ιδρύθηκε από τον Ένζο Φερραρι το 1947 και εδώ και 60 χρόνια φωτογραφίες με τα μοντέλα της στολίζουν παιδικά δωμάτια αγοριών.

Σίγουρα η Ferrari δεν είναι μια απλή βιομηχανία παραγωγής αυτοκινήτων. Το όνομά της είναι ταυτισμένο με την χώρα καταγωγής της την Ιταλία, την ταχύτητα, τη δύναμη και το ακριβό γούστο.

Η κόκκινη βασίλισσα συνεχίζει να προκαλεί γυναίκες και άνδρες για ένα ταξίδι στο όνειρο...

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top