Ποιος είναι ο νέος πρόεδρος της SEAT

Ο Luca de Meo με μεταγραφή από την Audi

Ο Luca de Meo ο οποίος διετέλεσε αντιπρόεδρος πωλήσεων και marketing της AUDI AG, διορίζεται νέος πρόεδρος της εκτελεστικής επιτροπής της SEAT S.A.

Ο Luca de Meo είναι πτυχιούχος στη Διοίκηση Επιχειρήσεων από το Πανεπιστήμιο Commerciale Luigi Bocconi di Milano και έχει περισσότερα από 20 χρόνια εμπειρίας στον τομέα της αυτοκινητοβιομηχανίας. Ξεκίνησε τη καριέρα του στη Renault, πριν μετακομίσει στην Toyota Ευρώπη�� και στη συνέχεια εντάχθηκε στο Fiat Group όπου ήταν επικεφαλής της Lancia, Fiat και Alfa Romeo.

Πήγε στο Volkswagen Group το 2009 ως υπεύθυνος marketing των επιβατικών αυτοκινήτων Volkswagen και του Volkswagen Group, πριν από την λήψη της θέσης μέλους του διοικητικού συμβουλίου πωλήσεων και marketing της AUDI AG το 2012. Είναι επίσης μέλος του εποπτικού συμβουλίου της Ducati και της Lamborghini καθώς και Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Volkswagen Group Italia.

Bαγγέλης ΓκούμαςΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top