Στο φως η ιστορία του νέου Ford Focus RS

Με μια ρεαλιστική σειρά ντοκιμαντέρ

Στο φως η ιστορία του νέου Ford Focus RS
Από την καυτή έρημο της Αριζόνα μέχρι τους πάγους της Αρκτικής και από το στούντιο σχεδίασης στο crash lab, η Ford Motor Company αποκαλύπτει την ιστορία δημιουργίας του νέου Focus RS πίσω από τα παρασκήνια.

Η ‘Αναγέννηση ενός Θρύλου’ αφηγείται την ιστορία της τελευταίας γενιάς ενός αυτοκινητιστικού θρύλου μέσω μιας ρεαλισ��ικής σειράς ντοκιμαντέρ που γυρίστηκε σε κάθε στάδιο εξέλιξης του οχήματος.

Η αποκαλυπτική ιστορία του Focus RS εκ των έσω δεν αφήνει τίποτα κρυφό — ακολουθώντας το αυτοκίνητο σε όλο τον κόσμο καθώς μηχανικοί και οδηγοί του Ford Performance το υποβάλλουν σε εξονυχιστικές δοκιμές υπακούοντας στις απαιτήσεις του συμβούλου RS και Gymkhana superstar Ken Block και του Raj Nair vice president του Ford group, Global Product Development και chief technical officer.

«Το Focus RS είναι ένα μοναδικό όχημα υψηλών επιδόσεων με μία απίστευτη κληρονομιά. Αυτό δημιουργεί τεράστιες προσδοκίες και έντονη πίεση που απαιτεί ομαδική εργασία, μέγιστη αποφασιστικότητα και προσήλωση στη δημιουργία του απόλυτου Focus,» δήλωσε ο Nair. «Έχοντας πρόσβαση παντού, αυτό το ντοκιμαντέρ αποτυπώνει άριστα κάτι που πολλές φορές είναι δύσκολη υπόθεση.»

Βαγγέλης Γκούμας
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top