Η Fiat στη διεθνή έκθεση Φρανκφούρτης

Το νέο 500 εντυπωσιάζει

Η Fiat στη διεθνή έκθεση Φρανκφούρτης
Η Fiat επιστρέφει στη Διεθνή Έκθεση της Φρανκφούρτης με μια συναρπαστική συλλογή από "500", που περιλαμβάνει όλα τα μέλη της οικογένειας: το νέο 500 που παρουσιάστηκε στο Τορίνο τον περασμένο Ιούλιο που διαθέτει όχι λιγότερες από 1.900 καινοτόμες λεπτομέρειες,, το crossover 500X που έχει εξαιρετικά αποτελέσματα στην εικόνα και τις πωλήσεις του και το 500L που είναι ο ηγέτης της αγοράς στην κατηγορία του.

Το αδιαμφισβήτητο αστέρι είναι το νέο 500. Σχεδιασμένο από το Centro Stile της Fiat, το αυτοκίνητο έχει μια ανανεωμένη σχεδίαση στο εξωτερικό όσο και στο εσωτερικό του, η οποία είναι σαφέστατα 500 και ακόμα πιο ελκυστική τώρα. Διαθέσιμο σε δυο εκδόσεις (κλειστή και ανοιχτή), δεν έχει αυξηθεί σε μέγεθος, αλλά περιλαμβάνει περισσότερη τεχνολογία, περισσότερες εκδόσεις κινητήρων και ιδέες .

Συνδυαζόμενη με μηχανικά κιβώτια ταχυτήτων 5 ή 6 σχέσεων ή με Dualogic, η διαθέσιμη γκάμα κινητήρων περιλαμβάνει τον 0.9 TwinAir (85 ίππων ή 105 ίππων), τον κινητήρα των 1.2 λίτρων με 69 ίππους και τον κινητήρα διπλού καυσίμου 1.2 που λειτουργεί και με υγραέριο, με 69 ίππους.
Fiat-500-facelift-.jpg
Αξίζει να τονιστεί ότι οι δικύλινδροι κινητήρες έχουν επιδόσεις ρεκόρ σε ό,τι αφορά τις εκπομπές CO2: 90 g/km για τον κινητήρα των 85 ίππων, 99 g/km για την έκδοση των 105 ίππων. Οι εκδόσεις “Eco” των 1.3 Multijet 95 hp (ο οποίος κάνει το ντεμπούτο του στην Έκθεση) και 1.2 69 hp θα περιορίσουν τις εκπομπές κάτω από τα 100 γραμμάρια CO2 για κάθε χιλιόμετρο. Το νέο 500 είναι το μόνο αυτοκίνητο στην κατηγορία του, μαζί με το Panda, που προσφέρει ένα μικρό κινητήρα diesel ο οποίος αποτελεί το καλύτερο δείγμα της σύγχρονης τεχνολογίας: τον 1.3 16v Multijet 95 hp, που εκπέμπει μόλις 89 g/km CO2 και καλύπτει τις προδιαγραφές Euro 6. Παράλληλα, με αυτόν τον κινητήρα επιταχύνει από 0 ως τα 100 χλμ./ώρα σε 10,7'', ενώ η τελική του ταχύτητα είναι 180 χλμ./ώρα και η μέση κατανάλωση του 3,4 λίτρα/100 χλμ.

Το 500X θα εκπροσωπείται στο περίπτερο με τρία αυτοκίνητα, δυο σπορτίφ μοντέλα από τη σειρά off-road Cross Plus και ένα από τη σειρά Lounge. Το “City Lounge Fiat” 500L, η συναισθηματική προσέγγιση της κατηγορίας των οικογενειακών αυτοκινήτων με παραδοσιακό και νικηφόρο στιλ για τις μοντέρνες οικογένειες, θα εκπροσωπηθεί στη Φρανκφούρτη από τις ειδικές εκδόσεις Beats Edition με δίχρωμες βαφές και από την έκδοση Trekking sporting στην αποκλειστική απόχρωση Venezia Blue.

Το περίπτερο στη Φρανκφούρτη θα υποδεχτεί τους επισκέπτες με την τυπική ιταλική κομψότητα και το απαράμιλλο στιλ. Ο εντυπωσιακός σχεδιασμός του έχει ροή και είναι αρμονικός. Τα βλέμματα έλκονται από το κέντρο, όπου το νέο 500 προβάλλει περήφανο μαζί με τα άλλα αυτοκίνητα της οικογένειας 500. Οι επισκέπτες μπορούν να θαυμάσουν όλα τα αυτοκίνητα ενώ βίντεο προβάλλονται σε μεγάλη οθόνη.

Βαγγέλης Γκούμας




Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top