H νέα σειρά 'N' της Hyundai Motor στην Φρακφούρτη

Kαι το πρωτότυπο Hyundai RM15

H νέα σειρά
Η Hyundai Motor παρουσιάζει τηνυψηλής απόδοσης σειρά Hyundai “N” στο Διεθνές Σαλόνι Αυτοκινήτου 2015 στη Φρανκφούρτη. Ένα αποτέλεσμα εντατικών δοκιμών και ανάπτυξης προϊόντων, η σειρά Hyundai “N”, εξελίχθηκε με την επιτυχημένη εμπειρία του μηχανοκίνητου αθλητισμού της Hyundai Motor και την ικανότητα συνδυασμού πολλαπλών τεχνολογικών συστημάτων για τη δημιουργία μοντέλων στοχευμένα στο μέλλον και ικανών αγωνιστικών μοντέλων που μπορούν να προσφέρουν ευχαρίστηση στους πελάτες που πραγματικά αγαπούν τα αυτοκίνητα.

Η σειρά Hyundai “N” εξελίχθηκε, όχι μόνο με τη συνεχόμενη πρόοδο της Hyundai Motor ως κύριο ανταγωνιστή στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι (WRC), αλλά και με την αφοσίωση και την δέσμευση της εταιρείας για τη δημιουργία εντυπωσιακών και πρωτοποριακών αυτοκινήτων υψηλών επιδόσεων. Εκμεταλλευόμενη την ταχέως αυξανόμενη δύναμη της Hyundai Motor σηματοδοτεί το ρυθμό των αλλαγών στο εσωτερικό της μάρκας και ενδυναμώνει τη φιλοδοξία της εταιρείας να αλλάξει τις αντιλήψεις, δημιουργώντας πραγματική και συναισθηματική σύνδεση με τους πελάτες.

Ένα ακόμη concept car, το Hyundai RM15 κοσμεί το περίπτερο της Hyundai στην έκθεση αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης. Η σχεδιαστική αυτή μελέτη αντιπροσωπεύει το πάθος της εταιρείας για επιδόσεις και υποδηλώνει πως οι τεχνολογίες της Hyundai Ν που είναι επικεντρωμένες στον οδηγό, μπορούν να τεθούν στην παραγωγική διαδικασία. Ο κινητήρας του concept είναι 2.0-λίτρων και αποδίδει 300 ίππους, υφίσταται περαιτέρω εξελίξεις ώστε να μπορέσει να εφαρμοσθεί η τεχνολογία υψηλών επιδόσεων στα αυτοκίνητα της Hyundai Motor.

Βαγγέλης Γκούμας




Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top