Οι πρεμιέρες της Hyundai στην Φρανκφούρτη

Το νέο i20 Active και τo νέο Sanda Fe τραβούν τα βλέμματα

Οι πρεμιέρες της Hyundai στην Φρανκφούρτη
Η Hyundai Motor επέλεξε τη διεθνή έκθεση αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης για να επιδείξει το πάθος της μάρκας, με νέα μοντέλα, πρωτότυπα αυτοκίνητα με όραμα και καινοτόμες τεχνολογίες.

Το νέο i20 Active και το νέο Santa Fe κάνουν την πρεμιέρα τους στο περίπτερο της Hyundai και ενσωματώνονται στη νεώτερη γκάμα της εταιρείας στην Ευρώπη, με όλα τα μοντέλα έχουν ηλικία μικρότερη των δύο ετών. Η Android Auto τεχνολογία κατοπτρισμού σε smartphones κάνει το ντεμπούτο της στη νέα i40, τοποθετώντας τη Hyundai μεταξύ των πρώτων στην Ευρώπη που προσφέρουν αυτή τη δυνατότητα.

Το πάθος της εταιρείας για τη σχεδίαση παρουσιάζεται στο πρωτότυπο μοντέλο Vision G coupe, που πραγματοποιεί το ντεμπούτο του στην έκθεση και προσφέρει μια πρόγευση σχετικά με την εξέλιξη του σχεδιασμού της Hyundai και των μελλοντικών προϊόντων υψηλής ποιότητας της εταιρείας. Το πάθος για επιδόσεις αντικατοπτρίζεται στη νέα σειρά Hyundai “N” αλλά και σε συναρπαστικά πρωτότυπα μοντέλα, όπως το Ν 2025 Vision Gran Turismo.
vision.jpg

Οι πρεμιέρες των νέων i20 Active και Santa Fe συνοδεύονται από μια προηγμένη νέα σειρά ενεργητικής ασφάλειας και χαρακτηριστικά άνεσης και ευκολιών, συνδυασμένα με ένα νέο 1.0-λίτρων T-GDI κινητήρα που εισάγεται σε όλη τη γκάμα του i20.

Ο κ. Thomas Α. Schmid, Chief Operating Officer της Hyundai Motor Europe, σχολίασε: «Με τα νέα i20 Active και Santa Fe διευρύνουμε περαιτέρω την Ευρωπαϊκή crossover & SUV οικογένεια μας, με όλα τα μοντέλα να έχουν ανανεωθεί ή να έχουν αντικατασταθεί μέσα στο έτος. Αυτά τα δύο νέα μοντέλα ενισχύουν ακόμη περισσότερο τη νεότερη γκάμα στην Ευρώπη. Οι πρώτοι οκτώ μήνες του 2015 ήταν πιο επιτυχημένοι μας στην Ευρώπη. Προετοιμάζουμε το έδαφος για περαιτέρω οργανική ανάπτυξη κατά τη διάρκεια του 2015 αλλά και μελλοντικά. "

Βαγγέλης Γκούμας




Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top