Ντεμπούτο των νέων Ford Edge και Ranger στη Φρανκφούρτη

Ανάμεσα στα οκτώ μοντέλα Ford που προσφέρονται με τετρακίνηση

Ντεμπούτο των νέων Ford  Edge και Ranger στη Φρανκφούρτη
Η Ford Motor Company θα κάνει το ντεμπούτο του νέου Edge SUV Ευρωπαϊκών προδιαγραφών για πρώτη φορά εν μέσω ολόκληρης της γκάμας Ford SUVs και all-wheel drive (AWD) οχημάτων που θα εκτίθενται στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης 2015 από τις 15 Σεπτεμβρίου.Η Ford θα παρουσιάσει επίσης το νέο Ford Ranger pickup για πρώτη φορά στην Ευρώπη, με το μοντέλο - ναυαρχίδα Wildtrak στη Φρανκφούρτη.
Ford2015__Ranger_007.jpg
Τα Edge και Ranger είναι ανάμεσα στα οκτώ μοντέλα Ford που προσφέρονται με AWD ή four-wheel drive, συμπεριλαμβανομένων των νέων Focus RS, Galaxy, S-MAX, Mondeo και Mondeo Vignale. Το Edge επεκτείνει τη γκάμα SUV της Ford στην Ευρώπη που αποτελείται από το EcoSport – τώρα διατίθεται για παραγγελία χωρίς πίσω ρεζέρβα, με ανανεωμένο εσωτερικό και αναβαθμισμένη οδηγική εμπειρία – και το Kuga με AWD – τώρα με σύστημα συνδεσιμότητας SYNC 2 και οθόνη αφής 8 ιντσών.

Η γκάμα Ford SUV και AWD συμπεριλαμβανομένου του Focus RS θα πλαισιωθεί στο περίπτ��ρο της Ford, Hall 9, Messe Frankfurt, από τις 16 Σεπτεμβρίου από όλη τη γκάμα Ford Performance για την Ευρώπη με τα Focus ST και Focus ST diesel και Fiesta ST. Εξάλλου, τα νέα Ford Mustang fastback και convertible θα δώσουν το παρών δίπλα στο νέο Ford GT υπερυψηλών επιδόσεων.

Βαγγέλης Γκούμας



Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top