Αυτό είναι το νέο Renault Megane

Έτοιμο για Φρανκφούρτη

Αυτό είναι το νέο  Renault Megane
Τις πρώτες φωτογραφίες έδωσε στην δημοσιότητα τις πρώτες φωτογραφίες του νεόυ Renault Megane το οποίο σχεδιαστικά θα φέρει πολλά στοιχεία όπως την μάσκα και τα φωτιστικά σώματα από το μεγαλύτερο μοντέλο της το Talisman που διαδέχεται την Laguna.

Εσωτερικά υπάρχει πίνακας με ψηφιακές ενδείξεις και κεντρική οθόνη για την προβολή πληροφοριών τύπου tablet. Για τη νέα σχεδίαση «ευθύνεται» ο Franck Le Gall ενώ σε σχέση με το προηγούμενο μοντέλο διαθέτει χαμηλότερο ύψος κατά 2,5 εκατοστά ενώ είναι μεγαλύτερα τα με��ατρόχια και το μεταξόνιο.
Έτοιμο για Φρανκφούρτη
renault megane 1.jpg



Στην γκάμα των κινητήρων συμπεριλαμβάνονται πέντε βενζίνης και τέσσερεις diesel. Στην βασική έκδοση είναι ο υπερτροφοδοτούμενος 0.9 Tce με απόδοση 90 ίππους, αμέσως μετά έρχεται ο 1.2 Tce με 130 ίππους, ο 1.6 Tce με απόδοση 150 ίππους ενώ για τους γρήγορους υπάρχει , ο 1.6 Tce με 200 ίππους. Για όσους έχουν αγωνιστικές ανησυχίες υπάρχει η έκδοση RS με τον κινητήρα 1.8 Tce με 280 άλογα Στους πετρελαιοκινητήρες υπάρχουν ο 1.5 dCi με 95 και 110 ίππους και ο 1,6 dCi με 130 ή 160 ίππους ανάλογα την έκδοση.

Βαγγέλης Γκούμας



Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top