Η Opel στο 66ο διεθνές σαλόνι αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης

Mε το Astra στην πρώτη γραμμή

Η Opel στο 66ο διεθνές σαλόνι αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης
Το νέο Opel Astra κάνει την παγκόσμια πρεμιέρα του στο σαλόνι υτοκινήτου της Φρανκφούρτης από 17 – 27 Σεπτεμβρίου. Το νέο μοντέλο θεωρείται ένα ‘quantum leap’ για την Opel, ένα τεράστιο άλμα προόδου στους τομείς της απόδοσης, της συνδεσιμότητας επιτρέποντας κορυφαία ενσωμάτωση smartphone με Apple CarPlay και Android Auto.

Διαθέτει πολυάριθμα συστήματα ασφάλειας και υποστήριξης που είναι απαράμιλλα και σε μερικές περιπτώσεις κάνουν πρεμιέρα στην κατηγορία, όπως. Το Astra είναι το πρώτο νέο μοντέλο της Opel με το επαναστατικό σύστημα φωτισμού IntelliLux LED matrix light με αντιθαμβωτική δέσμη ενώ προσφέρεται με Opel OnStar από το λανσάρισμά του.

Πρόκειται για μία υπηρεσία προσωπικής συνδεσιμότητας και υποστήριξης που διασφαλίζει άριστη συνδεσιμότητα όλο το 24ωρο και κάνει την οδήγηση πιο ξεκούραστη. Κάθε νέο Astra εφοδιάζεται με κάποιο μέλος από τη νέα γκάμα κινητήρων της Opel με ισχύ από 95 hp έως 200 hp. Οι πετρελαιοκινητήρες και βενζινοκινητήρες από 1.000 έως 1.600 κυβ. εκ. συνδυάζουν κορυφαία απόδοση με άριστη απόκριση, ομαλή λειτουργία και χαμηλά επίπεδα θορύβων.

Στην Ελλάδα αναμένεται του χρόνου το Σεπτέμβριο. Οι επισκέπτες του σαλονιού θα μπορούν να απολαύσουν από κοντά περίπου 30 εκθεσιακά αυτοκίνητα στο ευρύχωρο περίπτερο της Opel. Για όσους επιθυμούν να γνωρίσουν καλύτερα την Opel και τις επιχειρηματικές δραστηριότητες της μάρκας σε διάφορους τομείς, ειδικοί από την προϊοντική ομάδα και από το τμήμα επαγγελματικής κατάρτισης, το Customer Info Center, την Opel Bank και πολλά ακόμα τμήματα θα είναι διαθέσιμοι για να απαντούν σε ερωτήματα και να ανταλλάσσουν πληροφορίες.

Η Opel προσφέρει κάτι ακόμα ξεχωριστό της ημέρες του κοινού, όταν πολλοί διάσημοι προσκεκλημένοι από τη Γερμανική Fußball-Bundesliga επισκεφθούν το περίπτερό της.

Βαγγέλης Γκούμας







Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top