Η Opel στηρίζει την 1η υποβρύχια χορευτική παράσταση

Με ένα στόλο αυτοκινήτων

Η Opel στηρίζει την 1η υποβρύχια χορευτική παράσταση
Μία υποθαλάσσια χορευτική παράσταση με υποβρύχιο κοινό παρουσιάζουν, σε περίπου ένα μήνα, οι χορογράφοι Σοφί Μπουλμπουγιάν και Αποστολία Παπαδαμάκη σε συνεργασία με τη Λία Χαράκη από την Κύπρο και μία ομάδα από δώδεκα χώρες, στο Σούνιο.

Ο στόλος που διατέθηκε από την Opel κυκλοφορεί σε καθημερινή βάση από τις αρχές του καλοκαιριού, μεταφέροντας το μήνυμα με ειδικά αυτοκόλλητα στην Αττική. Αποτελείται αποκλειστικά από νέας γενιάς Corsa, εφοδιασμένα με το νέο αποδοτικό και παράλληλα οικονομικό βενζινοκινητήρα 1.0 λίτρου καθώς και από το νέο Vivaro Combi 1.6 diesel, όπου ο χώρος των επιβατών μετατρέπεται σε χώρο μεταφοράς αντικειμένων με την αφαίρεση των καθισμάτων.

Σε ένα υποβρύχιο αμφιθέατρο διαμορφωμένο στο βυθό με κορδέλες που παραπέμπουν σε αρχαίες ελληνικές κολόνες, δεκατέσσερις επαγγελματίες & ερασιτέχνες καλλιτέχνες (τρία άτομα με αναπηρία & πέντε παιδιά) από Γαλλία, Ελλάδα και Κύπρο θα εκτελέσουν μία υποβρύχια χορογραφία στην παραλία του Ακρωτηρίου του Σουνίου, κάτω από τον αρχαιοελληνικό ναό του Ποσειδώνα.
Το κοινό έχει τρεις επιλογές για να παρακολουθήσει την παράσταση:Με καταδυτικό εξοπλισμό σε βάθος 6m από ειδικές θέσεις θεατών.Πανοραμικά, με μάσκα/αναπνευστήρα από την επιφάνεια της θάλασσας. Από οθόνη στο γκαζόν του Grecotel Cape Σούνιο, μπροστά στη θάλασσα.

Ο Γιάννης Πασσάδης, Διευθύνων Σύμβουλος της GM Hellas δήλωσε, «είμαστε υπερήφανοι που υποστηρίζουμε μία τόσο πολυπολιτισμική εκδήλωση, η οποία είναι πρωτοποριακή, τεχνικά άρτια και ταυτόχρονα ανθρώπινη, όπως οι αξίες της μάρκας Opel. Η πρωτοβουλία Drops of Breath φέρνει ένα ηχηρό μήνυμα ανθρωπιστικής προσέγγισης & εξισορρόπησης, που είναι ζωτικής σημασίας για την εποχή μας.»

Οι ημερομηνίες διεξαγωγής της παράστασης είναι 25, 26 και 27 Σεπτεμβρίου 2015. Η αγορά των εισιτηρίων γίνεται μέσω του ιστότοπου http://www.dropsofbreath.com, πατώντας το ‘tickets’.

Βαγγέλης Γκούμας




Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top