Τι «αγαπούν» οι Ευρωπαίοι οδηγοί σύμφωνα με την Ford

Τις νέες τεχνολογίες ημιαυτόνομης οδήγησης

Τι  «αγαπούν» οι  Ευρωπαίοι οδηγοί σύμφωνα με την Ford
Σε όλη την Ευρώπη καταγράφεται μία αυξανόμενη επιθυμία των οδηγών για τεχνολογίες ημιαυτόνομης οδήγησης σύμφωνα με νέα έρευνα της Ford Motor Company σε 22 χώρες για τις τάσεις των καταναλωτών στην Ευρώπη.

Η μελέτη αποκαλύπτει σημαντικές αυξήσεις στον αριθμό αυτοκινήτων με τεχνολογίες που βοηθούν τους οδηγούς να παρ��άρουν, να αποφεύγουν συγκρούσεις, να διατηρούν σταθερές ταχύτητες και αποστάσεις από προπορευόμενα οχήματα.

Η Ford εξήγγειλε πριν από λίγο καιρό το Ford Smart Mobility, το σχέδιο της εταιρίας να συμβάλλει στην αλλαγή της φιλοσοφίας μεταφορών μέσα από καινοτομίες στη συνδεσιμότητα, τον τρόπο μετακινήσεων, τα αυτόνομα οχήματα και την εμπειρία των πελατών.

Από το 2012, όταν το πρώτο του είδους λανσαρίστηκε στην Ευρώπη, τα συνδεδεμένα οχήματα με φωνητική ενεργοποίηση της Ford σύντομα έγιναν αναπόσπαστο μέρος των περισσοτέρων νέων μοντέλων. Πέρσι, το 78 % όλων των οχημάτων Ford ήταν εφοδιασμένα με συστήματα SYNC – αύξηση 10 % συγκριτικά με την προηγούμενη χρονιά.

Το SYNC 2 επιτρέπει στους οδηγούς να μιλάνε στο αυτοκίνητό τους χρησιμοποιώντας απλή, καθομιλουμένη γλώσσα για να ελέγχουν τη λειτουργία του τηλεφώνου και των συστημάτων ψυχαγωγίας, κλιματισμού και πλοήγησης, ακόμα και να εμφανίζουν μία λίστα με τα τοπικά εστιατόρια, λέγοντας: “I’m hungry”.

Βαγγέλης Γκούμας





Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top