Το σχέδιο της Fiat με βάση την «λογική» ή το «συναίσθημα»

Ξεχωριστά μοντέλα για τις δυο κατηγορίες

O Ιταλικός όμιλος σε μια προσπάθεια να τονώσει τις πωλήσεις ενεργοποιεί σχέδιο σύμφωνα με το οποίο ξεχωρίζει τα μοντέλα της σε 2 κατηγορίες για την Ευρωπαϊκή αγορά που θα προσεγγίζουν το αγοραστικό κοινό μέσω της «λογικής» ή του «συναισθήματος».

��την πρώτη κατηγορία της λ��γικής και της πρακτικότητας θα περιλαμβάνεται το νέο Fiat Panda το οποίο πρόκειται να αντικατασταθεί το 2018, ένα supermini που ίσως ονομάζεται Uno αλλά και ένα μικρομεσαίο hatchback και ένα station wagon.

Στην δεύτερη κατηγορία που αφορά το «συναίσθημα» θα συμπεριλαμβάνεται όλη η οικογένεια του 500 μεταξύ των οποίων ένα 5θυρο hatchback που θα «πατάει» στην πλατφόρμα του 500X με πολύ γρήγορους υπερτροφοδοτούμενους κινητήρες το οποίο πρόκειται να βγει στην αγορά την επόμενη χρονιά. Σε αυτή την κατηγορία συμπεριλαμβάνεται το νέο 124 Spider το οποίο αναμένεται να μπει γερά στην κατηγορία των roadster.

Βαγγέλης ΓκούμαςΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top