Νέα προσφορά των πρατηρίων AVIN

Με κάθε σας ανεφοδιασμό αποκτάτε δώρο μοντέρνα εργαλεία κουζίνας IKEA

Φέτος το καλοκαίρι, κάθε καταναλωτής που επιλέγει τα πρατήρια καυσίμων AVIN για τον ανεφοδιασμό του οχήματός του, έχει τη δυνατότητα να να συμπληρώσει ένα σετ από 5 μοντέρνα και χρηστικά εργαλεία κουζίνας ΙΚΕΑ, απαραίτητα σε κάθε σπίτι ή εξοχικό.

Συγκεκριμένα, κάθε φορά που κάποιος καταναλωτής ανεφοδιάζεται με 30€ UNL95, Diesel Best ή υγραέριο κίνησης σε επιλ��γμένα πρατήρια του δικτύου της AVIN, παίρ��ει ΔΩΡΟ ένα μοντέρνο και χρηστικό εργαλείο κουζίνας ΙΚΕΑ, ενώ με 30€ UNL100 ή Diesel Best Action μπορεί να αποκτήσει ΔΩΡΟ δύο εργαλεία κουζίνας ΙΚΕΑ.

AVINIKEA (696x1024).jpg


Σε κάθε ανεφοδιασμό οι καταναλωτές θα έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν το εργαλείο που επιθυμούν ανάμεσα από τα 5 διαφορετικά εργαλεία, ώστε σταδιακά να συμπληρώσουν ολόκληρο το σετ ΙΚΕΑ.

Η προωθητική ενέργεια ισχύει σε επιλεγμένα πρατήρια της AVIN με τη σχετική σήμανση, και έως εξαντλήσεως των αποθεμάτων.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τους όρους της ενέργειας μπορείτε να επισκεφθείτε το www.avinoil.gr. Επισκεφθείτε τώρα ένα πρατήριο ΑVIN και φροντίστε και το σπίτι σας και το αυτοκίνητό σας.

Bαγγέλης Γκούμας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top