Σας φτιάχνουν τη διάθεση τα καθίσματα του νέου Opel Astra

Με μασάζ, μνήμη και άλλες πρωτοφανείς lλειτουργίες για την κατηγορία

Σας φτιάχνουν τη διάθεση τα καθίσματα του νέου Opel Astra
Το νέο Opel Astra γιορτάζει την παγκόσμια πρεμιέρα του στο Διεθνές Σαλόνι Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης (IAA) φέτος το φθινόπωρο από 17 – 27 Σεπτεμβρίου και αναμφίβολα λανσάρει ένα πρωτοφανές επίπεδο πολυτέλειας Χάρη στην προηγμένη τεχνολογία των καθισμάτων του υπόσχεται ξεκούραστα μικρά και μεγάλα ταξίδια.

Τα premium εργονομικά καθίσματα Opel με πιστοποίηση AGR (Campaign for Healthier Backs) προσφέρουν εξαιρετική άνεση σε μακρινές διαδρομές. Αυτά συνεχίζουν την παράδοση των βραβευμένων καθισμάτων Opel.

Ρυθμιζόμενα προς 18 κατευθύνσεις – με μία ρύθμιση πλαϊνών μαξιλαριών - προαιρετικά διατίθενται τώρα με περαιτέρω λειτουργίες άνεσης όπως μασάζ και μνήμης μαζί με εξαερισμό – μοναδικός συνδυασμός για την κατηγορία. Τα premium εργονομικά καθίσματα του νέου Astra μπορούν να παρέχουν θερμότητα και δροσιά. Μικροί ανεμιστήρες ρουφάνε αέρα και επομένως απομακρύνεται η υγρασία που δημιουργείται όταν κάποιος κά��εται στο κάθισμα.

Το χειμώνα, η ενσωματωμένη λειτουργία θέρμανσης των καθισμάτων βελτιώνει το επίπεδο άνεσης για τον οδηγό, το συνοδηγό και τους πίσω επιβάτες. Οι λάτρεις της πολυτέλειας μπορούν να απολαύσουν τη χαλαρωτική επίδραση του μασάζ πιέζοντας ένα μπουτόν – ώστε να φτάνουν στον προορισμό τους νιώθοντας ευεξία ακόμα και μετά από πολλές ώρες στο δρόμο.

Η άνεση των πίσω επιβατών αναβαθμίζεται από τη μεγαλύτερη ευρυχωρία στην περιοχή των ποδιών, ενώ προαιρετικά διατίθενται θερμαινόμενα εξωτερικά πίσω καθίσματα. Οι αγοραστές Astra μπορούν να απολαμβάνουν τη μοναδική αίσθηση πολυτέλειας αυτών των καθισμάτων που εξελίσσονται αποκλειστικά στους κόλπους της Opel σε πολύ ελκυστική τιμή.

Βαγγέλης Γκούμας




Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top