Η Hyundai Motor φτιάχνει εργοστάσιο στη Κίνα

Επένδυση ύψους 1.000.000.000 δολαρίων

Η Hyundai Motor ανακοίνωσε την έναρξη των εργασιών για την κατασκευή της 5ης μονάδας παραγωγής στη Κίνα.

Ο Αντιπρόεδρος της Hyundai Motor κ. Euisun Chung, ο Γραμματέας του Κομμουνιστικού Κόμματος της Chongqing κ. Sun Zheng Cai, ο Πρέσβης της Ν. Κορέας στην Κίνα κ. Jang-Soo Kim, ο Δήμαρχος της Chongqing κ. Huang Qifan, ο Πρόεδρος του Beijing Automotive Group κ. Xu Heyi και 600 ακόμη διακεκριμένοι προσκεκλημένοι συμμετείχαν στην εκδήλωση για την έναρξη των εργασιών της υπερσύγχρονης μονάδας.

Το νέο εργοστάσιο είναι μια συλλογική επένδυση ύψους 1.000.000.000 δολαρίων μεταξύ της Hyundai Motor και του Beijing Automotive Group.

Θα είναι μια μονάδα παραγωγής 293.000 τετραγωνικών μέτρων, κτισμένη σε μια έκταση 1.870.000 τετραγωνικών μέτρων με ετήσια παραγωγική δυναμικότητα 300.000 οχήματα.

Η Hyundai Motor σχεδιάζει να παράγει στο εργοστάσιο αυτό ένα νέο μοντέλο της κατηγορίας C που στρατηγικά αναπτύχθηκε για τους Κινέζους καταναλωτές καθώς και ένα SUV μοντέλο. Η παραγωγή τους θα ξεκινήσει το 2017.

Βαγγέλης Γκούμας
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top