Αυτό είναι το νέο Honda HR-V

Νεανικό και αποδοτικό

Αυτό είναι το νέο Honda HR-V
Tο νέο Honda HR-V αντιπροσωπεύει μία μοναδική πρόταση στην κατηγορία crossover: χαρακτηριστική εμφάνιση coupé με στιβαρότητα SUV, χώρους και πολυμορφικότητα ενός MPV .

Το HR-V μήκους 4,,3 μέτρα I ύψος 1,605 μέτρα απευθύνεται κυρίως σε νεαρούς εργένηδες και ζευγάρια που δεν έχουν δημιουργήσει ακόμα οικογένεια, ενδιαφέρονται για το lifestyle και παρακολουθούν τις τάσεις του design.

Στο εσωτερικό, το νέο HR-V προσφέρει στους επιβάτες κορυφαία ευρυχωρία και – χάρη στο καινοτόμο σύστημα Magic Seat της Honda – εξαιρετική ευελιξία. Μαλακά υλικά υψηλής ποιότητας και σοφιστικέ στυλ προσδιορίζουν το εσωτερικό του HR-V, όπου οι σχεδιαστές της Honda συνδύασαν την πλούσια ευρυχωρία με την αίσθηση ενός σπορ, προστατευμένου cockpit.

Το νέο HR-V θα διατίθεται από το ξεκίνημα των πωλήσεων του με έναν πολύ αποδοτικό 1.6 i-DTEC diesel (120 PS) και έναν βενζινοκινητήρα 1.5 i-VTEC (130 PS), και οι δύο της σειράς Earth Dreams Technology της Honda. Ο diesel συνδυάζεται με εξάρι μηχανικό κιβώτιο, ενώ ο βενζινοκινητήρας αντίστοιχα είτε με εξατάχυτο μηχανικό ή με CVT. Η νέα σειρά HR-V της Honda με τρεις εκδόσεις εξοπλισμού θα αρχίσει να πωλείται σε όλη την Ευρώπη στα μέσα του 2015.

Βαγγέλης Γκούμας



Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top