Τα καλοκαιρινά αστέρια της Opel

Πρωταγωνιστές το Astra , το KARL και το νέο ADAM S

Πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση Opel Summer Stars, στην Ανάβυσσο,με την φρονίδα της "σιδηράς κυρίας" της Ελληνικής αντιπροσωπείας Αμαλίας Γιαννακοπούλου με πρωταγωνιστή το νέο Astra και συμπρωταγωνιστές το νέο KARL και το νέο ADAM S, τα οποία παρουσιάστηκαν σε όλο τον Ελληνικό Ειδικό Τύπο, σε στελέχη εταιριών και στο δίκτυο διανομέων Opel.

"Θέλουμε να συνεχίσουμε να αισιοδοξούμε και να στηρίζουμε την ελληνική αγορά. Ελπίζουμε σύντομα να επέλθει ομαλοποίηση και σταθερότητα, βασικοί παράγοντες για την ανάπτυξη που τόσο περιμένουμε όλοι μας. Το Astra παρουσιάζεται πρώτη φορά στην Ελλάδα, δύο μήνες πριν την Παγκόσμια Παρουσίασή του στο Διεθνές Σαλόνι Αυτοκινήτου της Φρανγκφούρτης τον ερχόμενο Σεπτέμβριο!

Αυτό και μόνο αποτελεί είδηση! Το νέο μοντέλο της Opel φέρει τεχνολογίες ανώτερων κατηγοριών. Με τους νέους υπερσύγχρονους κινητήρες, οι οποίοι εφαρμόζονται σε όλη πλέον την γκάμα των αυτοκινήτων, η Opel καλύπτει όλες τις σύγχρονες ανάγκες μετακίνησης τόσο για βενζινοκίνηση όσο και για πετρελαιοκίνηση» δήλωσε ο Γιάννης Πασσάδης, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της GM Hellas.

δΒαγγέλης ΓκούμαςΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top