Oι αλλαγές στο νέο Fiat 500

Με κινητήρες Euro 6

Oι αλλαγές στο νέο Fiat 500
Το επιτυχημένο μικρό της Fiat συνεχίζει ακάθεκτο την επιτυχημένη πορεία του όχι με.. 500 αλλαγές αλλά με 1800 όπως διατείνεται η μαμά εταιρεία .Το νέο Fiat 500 διαθέτει αiνασχεδιασμένα φωτιστικά σώματα μπροστά και πίσω με τεχνολογία led που σχηματίζουν τη νύχτα τα μηδενικά του λογότυπου ξεκαθαρίζοντας με αυτό τον τρόπο ποιο ακριβώς είναι το αυτοκίνητο που σας πλησιάζει στο σκοτάδι.
fiat-500- 2.jpg

H μάσκα εξέχει περισσότερο, ενώ αλλαγμένες είναι και οι εισαγωγές του αέρα στο κάτω μέρος του προφυλακτήρα. Ο�� μεγάλες αλλαγές είναι στο εσωτερικό με τη νέα κεντρική κονσόλα που διαθέτει οθόνη αφής TFT 5 ιντσών για τις βασικές εκδόσεις και 7 για τις πιο πλούσιες όπου προβάλλονται τα στοιχεία του συστήματος πολυμέσων Uconnect.

Το ημιαυτόματο κιβώτιο Dualogic έχει αναβαθμιστεί και πλέον μπορεί ο οδηγός να το χειριστεί και με paddles στο τιμόνι. Οι κινητήρες είναι προδιαγραφών Euro 6 με την βασική έκδοση να κινείται από τον 1,2 λίτρων με τα 68 άλογα ενώ θα ακολουθήσει έκδοση ‘Eco’ με 99 γρμ./χλμ. CO2 . Ο κινητήρας των 0,9 λίτρων Twinair αποδίδει 85 και 105 ίππους με εκπομπές ρύπων κάτω από 90 γρμ./χλμ.CO2 . Σε diesel διατίθεται ο 1,3 λίτρων Multijet με 95 ίππους και ρύπους 89 γρμ./χλμ. CO2.
00000.jpg


Βαγγέλης Γκούμας



Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top