Προληπτική ανάκληση Nisssan Note και Micra

Δείτε για ποιο λόγο

Προληπτική ανάκληση Nisssan Note και Micra
Σύμφωνα με ανακοίνωση της Γενικής Γραμματείας Βιομηχανίας, η εταιρεία NIK. I. ΘΕΟΧΑΡΑΚΗΣ Α.Ε., επίσημη αντιπρόσωπος της Nissan στην Ελλάδα, εκτελεί πρόγραμμα ανάκλησης στα μοντέλα Note (E11) και Micra (K12).

Η ανάκληση γίνεται σε συνεργασία με το Τμήμα Γενικής Ασφάλειας Προϊόντων της Διεύθυνσης Πολιτικής Ποιότητας, ενώ σημειώνεται ότι δεν έχει αναφερθεί καμία περίπτωση ατυχήματος, που να σχετίζεται με το συγκεκριμένο θέμα Η προληπτική ανάκληση αφορά 276 οχήματα παραγωγής από 27 Ιουνίου 2008 έως 3 Σεπτεμβρίου 2008 για το Note (E11) και από 27 Ιουνίου 2008 έως 7 Οκτωβρίου 2008 για το Micra (K12).

Σε κάποια από τα επηρεαζόμενα οχήματα υπάρχει η πιθανότητα το βελονοειδές ρουλεμάν του κάτω πινιόν να μην έχει τοποθετηθεί από τον κατασκευαστή του τιμονιού, λόγω ελλιπούς ελέγχου κατά τη διαδικασία παραγωγής.

Στην εξαιρετικά σπάνια περίπτωση που έχει παραληφθεί το ρουλεμάν αυτό, το πάνω ρουλεμάν θα υποστεί πρόσθετη επιβάρυνση και εφόσον συνεχίσει το αυτοκίνητο να οδηγείται με αυτό το σύμπτωμα, το πινιόν μπορεί να αποσυνδεθεί από την κρεμαγιέρα με αποτέλεσμα σε ακραία περίπτωση την απώλεια της κατευθυντικότητας.

Όλοι οι κάτοχοι των συγκεκριμένων οχημάτων θα ειδοποιηθούν σχετικά με συστημένες επιστολές από την εταιρεία NIK. I. ΘΕΟΧΑΡΑΚΗΣ Α.Ε ή να επικοινωνήσουν στο 210 3489313 και 210 3489438 για έλεγχο και αντικατάσταση αν χρειαστεί χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση.

Βαγγέλης Γκούμας




Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top