To Nissan JUKE-R 2.0 ανεβάζει την αδρεναλίνη στα ύψη

Με απόδοση 600 άλογα

To Nissan JUKE-R 2.0 ανεβάζει την αδρεναλίνη στα ύψη
Το JUKE-R που έκανε παγκόσμιο ντεμπούτο στο ετήσιο Goodwood Festival of Speed βασίζεται στο νεότερο μοντέλο του JUKE, στο οποίο υπάρχουν εκτεταμένες αλλαγές στο σχεδιασμό του αλλά και πρόσθετες βελτιώσεις τεχνικού χαρακτήρα.

Ο κινητήρας έχει αναβαθμιστεί για να αποδίδει την εκπληκτική ιπποδύναμη των 600 ίππων, όπως συμβαίνει και με το GT-R NISMO με αποτέλεσμα οι οπές ψύξης έχουν αυξηθεί σε μέγεθος κατά 100%, λόγω της αυξημένης ανάγκης για την ψύξη του.

Με κύριο άξονα το πλήθος των επιλογών εξατομίκευσης του μοντέλου με βάση τις επιθυμίες του εκάστοτε ιδιοκτήτη του, αλλά και με νέο σχήμα στα φώτα με την προσθήκη LED, τους νέους καθρέπτες που με τη σειρά τους ενσωματώνουν φλας τεχνολογίας LED , καθώς και με την χαρακτηριστική μάσκα της Nissan τύπου V μπροστά, το JUKE-R 2.0 δεν μπορούσε να μείνει ανεπηρέαστο.

Εκτεταμένη χρήση ανθρακονημάτων έχει γίνει στους προφυλακτήρες ,στα φτερά, τους θόλους, τα μαρσπιέ, όπως και στις εισαγωγές του αέρα πάνω στο καπό. Όσο για το χρώμα είναι μαύρο ματ όπως και στην αρχική έκδοση του μοντέλου.

Βαγγέλης Γκούμας



Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top