Στα… πάνω του το MITSUBISHI OUTLANDER PHEV

Πάνω από 40.000 πωλήσεις στην Ευρώπη

Σε λιγότερο από δύο χρόνια από την παρουσίαση του στη γηραιά ήπειρο το το Outlander PHEV ξεπέρασε τις 40,000 πωλήσεις στην Ευρώπη.

Αυτή η εντυπωσιακή πορεία τους οφείλεται αποκλειστικά στην προηγμένη μηχανολογία - επόμενης γενιάς και στις καινοτομίες του Outlander PHEV (Twin Motor self-charging 4WD SUV με δύο ηλεκτροκινητήρες και εσωτερικό σύστημα φόρτισης μπαταρίας, πολλαπλά αυτόματα προγράμματα ηλεκτρο��ίνησης, κανονικό 5-θέσιο με χώρο αποσκευών 463 l, κλπ.,…) και όχι μόνο στο πλεονέκτημα των αρκετά φορολογικών ελαφρύνσεων που δικαιούνται όλα τα υπόλοιπα αλλά λιγότερο επιτυχημένα plug-in υβριδικά.

Πετυχαίνοντας την τέλεια ισορροπία μεταξύ δυναμικότητας παραγωγής και συνολικής ζήτησης, η Mitsubishi Motors Corporation (MMC) παρουσίασε το Outlander PHEV σταδιακά στην Ευρώπη, ξεκινώντας τις πωλήσεις του σε επιλεγμένες αγορές PHEV (Ολλανδία, Σκανδιναβικές χώρες, κλπ.) από τον Οκτώβριο του 2013. Στη συνέχεια, η διανομή επεκτάθηκε με επιτυχία στην υπόλοιπη την Ευρώπη, με το Top Six των αγορών να διαμορφώνεται ως εξής:
- Ολλανδία: 17.733 μονάδες
- Ηνωμένο Βασίλειο: 11.975 μονάδες
- Σουηδία: 3.195 μονάδες
- Νορβηγία: 2.502 μονάδες
- Γερμανία: 2.132 μονάδες
- Γαλλία: 1.127 μονάδες
Επιπλέον, οι Ευρωπαίοι πελάτες ανέδειξαν το Outlander PHEV στο δημοφιλέστερο plug-in υβριδικό όχημα, κατατάσσοντάς το στην 1η θέση των πωλήσεων στην κατηγορία PHEV στην Ευρώπη.

Βαγγέλης Γκούμας

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top