Η Kosmocar-Volkswagen λανσάρει το νέο Polo TSI BlueMotion

Με τιμές από 14000 ευρώ

Η Kosmocar-Volkswagen λανσάρει το νέο Polo TSI BlueMotion
Τα μοντέλα με το διακριτικό "BLUEMOTION" είναι ειδικά μοντέλα, που ενσωματώνουν φιλικές προς το περιβάλλον βελτιστοποιήσεις σε τέσσερις τομείς: κινητήρα, μετάδοση, αεροδυναμική και σύστημα κύλισης.

Ο νέος 3κύλινδρος αλουμινένιος κινητήρας 1.0L TSI διαθέτει μεταβλητό χρονισμό βαλβίδων εισαγωγής και εξαγωγής και αποδίδει 95PS και 160Nm ροπής από τις 1.500 rpm. Προσφέρει εξαιρετικές επιδόσεις (επιτάχυνση 0-100km/h σε 10,5 sec και τελική 191 km/h.), ωστόσο τα στοιχεία της κατανάλωσης καυσίμου δείχνουν πόσο εκπληκτικά αποτελεσματικός είναι: Τα 4,1 lt/100km και τα μόλις 94 gr/km CO2 αποτελούν από τις χαμηλότερες τιμές παγκοσμίως σε αυτοκίνητα με κινητήρες βενζίνης. Επίσης, είναι το μοναδικό βενζινοκίνητο αυτοκίνητο στην κατηγορία με αυτόματο κιβώτιο (DSG), με εκπομπές ρύπων CO2< 100 gr/km.

Οι εξαιρετικές τιμές κατανάλωσης καυσίμου στο Polo TSI BlueMotion είναι επίσης αποτέλεσμα επιμέρους βελτιστοποιήσεων σε τομείς όπως η μετάδοση, η αεροδυναμική και η διαχείριση της τριβής. Ο ειδικός αυτός εξοπλισμός περιλαμβάνει:

 Τροποποίηση στο κάτω μέρος του αμαξώματος (επίπεδο πάτωμα)
 Εμπρός μάσκα "κλειστού" τύπου
 Προφυλακτήρες εμπρός & πίσω με ενσωματωμένα σπόϊλερ
 Πλευρικά μαρσπιέ ειδικής σχεδίασης
 Μεγάλη αεροτομή οροφής σε σχήμα Π
 Χαμηλωμένο πλαίσιο κατά 10mm
 Eλαστικά χαμηλής αντίστασης κύλισης
 Μακρύτερες σχέσεις κιβωτίου, εκτός 1ης και 2ης

Το νέο Polo TSI BlueMotion διατίθεται σε 3θυρο ή 5θυρο αμάξωμα, με μηχανικό κιβώτιο 5-σχέσεων ή DSG κιβώτιο «ξηρού τύπου» 7-σχέσεων. Ξεχωρίζει για το ιδιαίτερα πλούσιο επίπεδο εξοπλισμού, ενώ οι ενδεικτικές λιανικές τι��ές με απόσυρση διαμορφώνονται ως εξής: POLO TSI BlueMotion 3D€ 14.000 POLO TSI BlueMotion 5D€ 14.630 POLO TSI BlueMotion€ 15.560 POLO TSI BlueMotion € 16.190.

Bαγγέλης Γκούμας




Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top