Η καλύτερη στιγμή για να αποκτήσετε το SEAT Mii

Ποιές είναι η προτάσεις για την αγορά του

Η SEAT Τεχνοκάρ ανακοίνωσε το νέο της προωθητικό πρόγραμμα που αφορά στο SEAT Mii. Το νέο πρόγραμμα αποτελεί μία δυνατή και ελκυστική πρόταση για τους υποψήφιους πελάτες καθώς προσφέρει ένα πλήρες πακέτο παροχών ιδιαίτερα υψηλής αξίας.

1.Η SEAT Τεχνοκάρ προσφέρε�� δωρεάν ασφάλιση για όλους τους νέους αγοραστές Mii για τον πρώτο χρόνο κατοχής του αυτοκινήτου τους με ένα πλήρες πακέτο καλύψεων.
2. Η SEAT σε συνεργασία με το Δίκτυό της προσφέρει δωρεάν service που περιλαμβάνει εργασία και ανταλλακτικά για 2 χρόνια χρησιμοποιώντας τα γνήσια ανταλλακτικά SEAT και τα κορυφαία λιπαντικά Castrol Professional.

3. Η SEAT σε συνεργασία με τη SEAT Credit προσφέρει ένα νέο άτοκο χρηματοδοτικό πρόγραμμα με πολύ μεγάλο όφελος για όλους τους αγοραστές Mii με προκαταβολή από 40%, διάρκεια έως 36 μήνες και άτοκο χρηματοδοτούμενο ποσό (πλέον εισφοράς 0,6%) έως €6.000.Εναλλακτικά ο πελάτης μπορεί να επιλέξει και ένα επιδοτούμενο έντοκο πρόγραμμα με προκαταβολή από 30%, διάρκεια έως 60 μήνες και προνομιακό επιτόκιο 3,9% (πλέον εισφοράς 0,6%).

4. Η SEAT Τεχνοκάρ προσφέρει στους πελάτες Mii κατά την διάρκεια ισχύος του προγράμματος, δωρεάν την επέκταση της εργοστασιακής εγγύησης 2+2 χρόνια ή μέχρι 80.000 χλμ. Είναι σημαντικό να τονίσουμε ότι το συγκεκριμένο πρόγραμμα αφορά σε επέκταση της εργοστασιακής εγγύησης και παρέχεται από την SEAT με τους ίδιους ακριβώς όρους, προϋποθέσεις και διαδικασίες όπως και η βασική εγγύηση των πρώτων 2 ετών του κατασκευαστή. Το νέο προωθητικό πρόγραμμα για το SEAT Mii ισχύει για νέες παραγγελίες μέχρι και την Παρασκευή 31/7.

Bαγγέλης ΓκούμαςΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top