Το service της SEAT Tεχνοκάρ «σκίζει»

Στις κορυφαίες θέσεις παγκοσμίως για την SEAT σε επίπεδο ικανοποίησης πελατών

Επιβεβαιώνεται για ακόμα μια φορά, ο ιδιαίτερα υψηλός βαθμός ικανοποίησης των πελατών που επιλέγουν τo δίκτυο εξουσιοδοτημένων διανομέων της SEAT για την αγορά ��ου νέου τους αυτοκίνητου, καθώς και η μεγάλη αποδοχή που έχουν οι υπηρεσίες After Sales στoυς πελάτες που επισκέπτονται τα εξουσιοδοτημένα κέντρα επισκευών της μάρκας.

Σύμφωνα με τα τελευταία αποτελέσματα της έρευνας ικανοποίησης πελατών πωλήσεων και After Sales για το α’ τρίμηνο του 2015, την οποία διενεργεί η ανεξάρτητη εταιρεία TNS για λογαριασμό της SEAT Ισπανίας σε όλες τις χώρες που έχει παρουσία η SEAT σε παγκόσμιο επίπεδο, τα αποτελέσματα για την χώρα μας ήταν ιδιαίτερα ενθαρρυντικά. Σημειώνουμε ότι η TNS διεξάγει την αντίστοιχη έρευνα για τις Πωλήσεις και το After Sales σε μηνιαία βάση από το 2008, ενώ οι πελάτες καλούνται να καταγράψουν την άποψή τους για την εμπειρία τους μέσω ηλεκτρονικού ερωτηματολογίου που τους αποστέλλεται.

Η πιο πρόσφατη ανάλυση των δεικτών για την Ελλάδα για την παραπάνω περίοδο, έδειξε ότι ο συνολικός Δείκτης Ικανοποίησης Πελατών σε επίπεδο πωλήσεων (SSI) άγγιξε το 89,7% ενώ ο συνολικός Δείκτης Ικανοποίησης για το επίπεδο υπηρεσιών Αfter Sales (CSI) ανήλθε σε 88,8%, κορυφαίες βαθμολογίες και στoυς δύο τομείς.

Ο υψηλός βαθμός ικανοποίησης για τις πωλήσεις αποτυπώνεται και σε επιμέρους απαντήσεις που έδωσαν οι πελάτες σε σημαντικά ερωτήματα όπως εάν θα σύστηναν και σε άλλους τον αντιπρόσωπο που τους εξυπηρέτησε ή εάν η επόμενη τους αγορά θα ήταν από τον ίδιο αντιπρόσ��πο, με τις θετικές απαντήσεις και στις 2 ερωτήσεις να ξεπερνούν τις 9/10.

Επιπρόσθετα η ικανοποίηση από την προσφορά και η διεξαγωγή δοκιμαστικής οδήγησης Test Drive, ένας τομέας ιδιαίτερα ση��αντικός για τα αυτοκίνητα SEAT, ξεπέρασε τις 8/10 θετικές απαντήσεις ενώ η συνολική ικανοποίηση από την εξυπηρέτηση και τις γνώσεις του πωλητή άγγιξε το άριστα με τις θετικές απαντήσεις να ξεπερνούν τις 9,5/10.

Αντίστοιχα στο κομμάτι του After Sales, η σύσταση του συνεργείου σε άλλους πελάτες συγκέντρωσε βαθμολογία της τάξης 9/10 θετικών απαντήσεων, ενώ σε αντίστοιχα επίπεδα κινήθηκε και το ποσοστό πρόθεσης εκ’ νέου επίσκεψης στο ίδιο συνεργείο στο μέλλον.

Οι δείκτες αυτοί τονίζουν την σταθερή επένδυση, την συνεχή προσήλωση και την αμέριστη συνέπεια του Δικτύου Εξουσιοδοτημένων Διανομέων και Επισκευαστών της ΤΕΧΝΟΚΑΡ για την προσφορά ποιοτικών υπηρεσιών και προϊόντων με στόχο την συνολική ικανοποίηση του πελάτη της SEAT.

Βαγγέλης ΓκούμαςΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top