Γνωρίστε τη νέα BMW X1

Κινητήρες και εκδόσεις

Γνωρίστε τη νέα BMW X1
Η νέα γενιά BMW του πρώτου μοντέλου της σειράς «Χ» είναι έτοιμη να «περπατήσει « στους Ευρωπαϊκούς δρόμους και σε δικίνητη έκδοση από τον Οκτώβριο με κινητήρες βενζίνης και πετρελαίου. Ο δίλιτρ��ς βενζίνης θα βγαίνει σε δύο εκδόσεις με 192 και 231 ίππους ενώ ο δίλιτρος πετρελαίου θα διατίθεται σε 3 εκδόσεις με 150, 190 και 231 ίππους.

Οι κινητήρες θα συνεργάζονται με 6αρι μηχανικό κιβώτιο ταχυτήτων και φυσικά με το εξαιρετικό αυτόματο 8άρι Steptronic. Για τους υποψήφιους αγοραστές στην Ελλάδα οι τρικύλινδροι κινητήρες 1.5 TwinPower Turbo diesel X1 sDrive16d και βενζίνης sDrive18i με απόδοση 116 και 136 ίππους αντίστοιχα θα εμφανιστούν τον Νοέμβριο.

Το νέο μοντέλο βασίζεται στο πλαίσιο της σειρά 2 Active Tourer ,θα ανήκει στην κατηγορία Sports Activity Vehicle (SAV) και θα έχει μήκος 4.439 χλστ. πλάτος στα 1.821 χλστ. και ύψος 1.598 χλστ. Oι διαστάσεις υτές δίνουν μεγαλύτερους εσωτερικούς χώρους με το πορτμπαγκάζ να έχει χωρητικότητα 505 λίτρα ενώ με την αναδίπλωση των πίσω καθισμάτων αυξάνεται στα 1.550 λίτρα.

Η νέα BMW X1 θα διατίθεται με τρία επίπεδα εξοπλισμού την Sport Line, xLine και M Sport και θα έχ3ει πλουσιότατο εξοπλισμό με έγχρωμη οθόνη 6,5 ιντσών για το γνωστό σύστημα πολυμέσων ενώ θα υπάρχουν και όλα τα σύγχρονα συτσήματα ασφάλειας και άνεσης.

Μεταξύ άλλων θα προσφέρονται : Lane Departure Warning, Traffic Jam Assistant, Collision Warning και Pedestrian Warning με City Braking. head-up display ,Active Cruise Control και σύστημα Stop & Go.

Βαγγέλης Γκούμας





Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top