Αποκάλυψη του νέου Audi R8 e-tron

Σε λίγα χρόνια θα πηγαίνει …μόνο του

Αποκάλυψη του νέου Audi R8 e-tron
Μια έκθεση …ηλεκτρονικών(Consumer Electronics Show) στην Κίνα επέλεξε η Audi για να αποκαλύψει το νέο R8 e-tron. Το νέο υπεραυτοκίνητο «φοράει» δύο ηλεκτροκινητήρες με απόδοση 462 ίππους με 920 Nm ροπής επιταχύνοντας από 0-100 χλμ./ώρα σε 3,9 δευτερόλεπτα με την τελική ταχύτητα να αγγίζει τα 210 - 250 χλμ./ώρα., ανάλογα με την επιλογή του προγράμματος οδήγησης.

Τα καλά νέα συνεχίζονται και στον τομέα της φόρτιση�� καθώς το (CCS: Combined Charging System) σύστημα συνδυασμένης φόρτισης δίνει την δυνατότητα της άμεσης χρήσης συνεχούς και εναλλασσόμενου ρεύματος με αποτέλεσμα να χρειάζονται λιγότερες από δύο ώρες για το πλήρη «φουλάρισμα» της μπαταρίας.

Όσο για τον οδηγό έχει στην διάθεση του ότι πιο σύγχρονο διαθέτει η τεχνολογία όπως ραντάρ με αισθητήρες υπέρυθρης ακτινοβολίας μεγάλο αριθμό από κάμερες και σκάνερ με λέιζερ.

Ο συνδυασμός όλων αυτών προσφέρει στον οδηγό μια ολοκληρωμένη εικόνα του περιβάλλοντος χώρου γύρω από το αμάξωμα σε σημείο που τα επόμενα δυο χρόνια αυτή η τεχνολογία να κάνει μάλλον «διακοσμητική» την θέση του οδηγού καθώς το αυτοκίνητο θα μπορεί να οδηγείται μόνο του.

Βαγγέλης Γκούμας



Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top