Προληπτική ανάκληση 39334 Toyota στην Ελλάδα

Σε Yaris, Corolla, RAV4 και Hilux συγκεκριμένης παραγωγής

H Γενική Γραμματεία Βιομηχανίας ανακοίνωσε ότι η Toyota Ελλάς εκτελεί πρόγραμμα προληπτικού ελέγχου αυτοκινήτων Yaris, Corolla, RAV4 και Hilux , 39334 παραγωγής από τις 15 Φεβρουαρίου 2003 έως και 30 Ιουλίου 2007 .

Στα 31966 Yaris και Corolla θα γίνει έλεγχος στον αερόσακο του συνοδηγού και στα 7.948 RAV4, Hilux και Yaris στον αερόσακο οδηγού. Οι πυροκροτητές των αερόσακων συνοδηγού «ενός σταδίου» συγκεκριμένων μοντέλων ,οι οποίοι αναφέρονται από την προμηθεύτρια εταιρεία Takata ως SPI υπάρχει πιθανότητα , λόγω της κατασκευής τους, μετά από την πάροδο μεγάλου χρονικού διαστήματος, να μπει υγρασία στο εσωτερικό τους.

Έτσι μπορεί σε περίπτωση ενεργοποίησης του αερόσακου να μην πραγματοποιηθεί η πλήρης εκτόνωσή του. Για τα οχήματα που ελέγχονται για τον αερόσακο του οδηγού, τα οποία είναι εξοπλισμένα με αερόσακο «ενός σταδίου» μπορεί λόγω της κατασκευής των αερόσακων μετά από την πάροδο μεγάλου χρονικού διαστήματος, να μπει η υγρασία στο εσωτερικό τους. Έτσι υπάρχει πιθανότητα σε περίπτωση ενεργοποίησης του αερόσακου να διαρραγεί .

Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινήσεις οι καταναλωτές μπορούν να επικοινωνήσουν από 09.00πμ έως 05:00μμ. με την Toyota Ελλάς στο 210 2808222.

Βαγγέλης ΓκούμαςΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top