Που μπήκε χορηγός η Mercedes

Στην Εταιρία Ανωτάτων Στελεχών Επιχειρήσεων

Το Ελληνικό Συνέδριο Ηγεσίας, την κορυφαία ετήσια συνάντηση διαλόγου και ενημέρωσης επιχειρηματικών ηγετών, διοργάνωσε στις 15 & 16 Μαΐου, για μια ακόμη χρονιά, η Εταιρία Ανωτάτων Στελεχών Επιχειρήσεων (ΕΑΣΕ), στο Grand Resort Lagonissi.

Τις εργασίες του ιδιαίτερα επιτυχημένου Συνεδρίου με κεντρικό θέμα: «Ευθυκρισία και εστιασμός: Διαύγεια σκέψης στην ηγεσία» παρακολούθησαν περισσότερα από 450 ανώτατα στελέχη επιχειρήσεων.

Η Mercedes-Benz συμμετείχε στο Συνέδριο αυτό ως χορηγός, αναγνωρίζοντας τη σημασία της ορθής κρίσης και τη διαύγεια σκέψης ως βασικά γνωρίσματα της σωστής ηγεσίας στην απαιτητική εποχή που διανύουμε, δεδομένης της πρόκλησης που αντιμετωπίζει το επιχειρείν στη νέα Ελληνική πραγματικότητα.

Τους συμμετέχοντες καλωσόριζαν τα νέα μέλη της οικογένειας, smart fortwo & forfour, και τα μοντέλα GLA, C-Class, CLA & A-Class από τη γκάμα της Mercedes-Benz που … εστιάζουν στο σχεδιασμό και την οικονομία.

Βαγγέλης ΓκούμαςΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top