Καλύτερες προϋποθέσεις για να αποκτήσετε ένα Jeep Renegade

Ποια είναι τα προγράμματα

Η Lancia Jeep Hellas, σύμφωνη με τις επιταγές των καιρών, προχώρησε στη δημιουργία τριών νέων πρωτοποριακών και ολοκληρωμένων προγραμμάτων απόκτησης για το Jeep Renegade, το οποίο και σηματοδοτεί την πρώτη εμφάνιση της μάρκας στην κατηγορία των μικρών SUV.

Έχοντας ως διαχρονικό στόχο την πρωταγωνιστική θέση των μοντέλων της στις κατηγορίες που έχει παρουσία, η Jeep σχεδίασε μία νέα εμπορική πολιτική αποτελούμενη από τρεις μοναδικές προτάσεις, που συνοδεύουν την απόκτηση του μοναδικού αυτού μοντέλου.

Με το πρόγραμμα Premium Pack 1, ο πελάτης μπορεί να αποκτήσει το 5άστερο – κατά το EuroNCAP – Renegade, με άτοκη χρηματοδότηση για 60 μήνες, με δωρεάν service και οδική βοήθεια για το ίδιο διάστημα και μηνιαία δόση από 187€ με προκαταβολή 50%. Επιπλέον, παρέχεται δωρεάν το όφελος της κρατικής απόσυρσης.

Στο Premium Pack 2, με 25% προκαταβολή και χρηματοδότηση 60 μηνών το ετήσιο επιδοτούμενο επιτόκιο είναι 1,95%, παρέχεται με δωρεάν service και οδική βοήθεια για το ίδιο διάστημα και δωρεάν το όφελος της κρατικής απόσυρσης.

Τέλος το Premium Pack 3, δίνει την δυνατότητα απόκτησης του Renegade με 0% προκαταβολή, 72 μήνες έντοκης χρηματοδότησης με ετήσιο ονομαστικό επιτόκιο 6,95%, έκπ��ωση 2.000€ και δώρο το όφελος της κρατικής απόσυρσης. Επιπλέον παρέχονται 5 χρόνια δωρεάν οδικής βοήθειας.

Περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες για τα νέα αυτά προγράμματα μπορεί να αναζητήσει κανείς στις εκθέσεις του δικτύου της Jeep, καθώς και στην επίσημη ιστοσελίδα της εταιρείας, www.jeep.gr .

Βαγγέλης Γκούμας
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top