Το Audi Owners Club σας ταξιδεύει σε αρχοντικό στη Μονεμβασιά

Και σας δίνει πολλά δώρα

Η Kosmocar - Audi πραγματοποιεί διαγωνισμό για το Audi Owners Club ο οποίος θα διαρκέσει έως και τις 29 Μαΐου 2015, με δώρα:

• διαμονή 2 ημερών για 2 άτομα στο αρχοντικό Kinsterna, στη Μονεμβασιά
• χρήση του νέου Audi TT Coupe για τον πρώτο τυχερό
• 5 φορητές μηχανές παρασκευής espresso της Audi
• 20 Audi Genuine Accessories Kits
• 10 πρόσθετα καθαριστικά συστήματος καυσίμου για βενζινοκινητήρες
• 10 πρόσθετα καθαριστικά συστήματος καυσίμου για πετρελαιοκινητήρες

Δικαίωμα συμμετοχής στον διαγωνισμό έχει κάθε ιδιοκτήτης ή οδηγός Audi με την προϋπόθεση ότι έχει εγγραφεί στο Audi Owners Club. Όλα τα μέλη του club εγγράφονται αυτόματα στον διαγωνισμό ενώ η κλήρωση για τους συνολικά 46 τυχερούς θα πραγματοποιηθεί στις 5 Ιουνίου οπότε και θα ανακοινωθούν τα ονόματά τους, μέσω του Audi Owners Club.

H Kosmocar – Audi με αυτόν τον τρόπο επιλέγει να επιβραβεύσει ανταποδοτικά την πιστότητα των πελατών της. Κάθε ιδιοκτήτης ή οδηγός Audi έχει το δικαίωμα να εγγραφεί στο Audi Owners Club με τη συμπλήρωση μιας απλής φόρμας εγγραφής και να επωφεληθεί από έναν κόσμο αποκλειστικών προνομίων ως επιβράβευση για την ποιοτική συντήρηση του οχήματος του, μέσα από το Δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Συνεργατών Service Audi της Kosmocar Α.Ε.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον διαγωνισμό, τους όρους συμμετοχής αλλά και για τα προνόμια και τις εκπτώσεις που απολαμβάνουν τα μέλη του Audi Owners Club μπορείτε να επισκεφτείτε το www.audiownersclub.gr

Βαγγέλης ΓκούμαςΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top