Team Peugeot Total

Επόμενη πρόκληση στην Κίνα

Team Peugeot Total
Η Team Peugeot Total έχει να διεκπεραιώσει ένα πολυάσχολο πρόγραμμα για το 2015, ώστε να είναι πανέτοιμη για το ράλι Dakar του 2016. Από τον κινητήρα, έως την ανάρτηση και το σασί, κάθε μέρος του αυτοκινήτου έχει αναλυθεί και βελτιωθεί.

Οι δοκιμές του κινητήρα έγιναν στο Παρίσι τον Φεβρουάριο και μερικές εβδομάδες αργότερα η ομάδα ταξίδεψε μέχρι την Σαραγόσα, στην Ισπανία, όπου οι οδηγοί Carlos Sainz, Stéphane Peterhansel και Cyril Despres έκαναν πολλά χιλιόμετρα με το PEUGEOT 2008 DKR.

Προς τα τέλη Αυγούστου, δύο PEUGEOT 2008 DKR θα συμμετάσχουν στον 15νθήμερο αγώνα China Grand Rally (29 Αυγούστου – 12 Σεπτεμβρίου). Οι λεπτομέρειες για τις διαδρομές θα ανακοινωθούν τον Ιούνιο με το συνολικό μήκος να φτάνει περίπου τα 7.000 χιλιόμετρα. H Team Peugeot Total θα λάβει μέρος με το γαλλικό πλήρωμά της και στα δύο αγωνιστικά.

Στο ένα θα βρίσκονται οι Stéphane PETERHANSEL και Jean-Paul COTTRET, οι οποίοι αυτή την περίοδο βρίσκονται στην Σαγκάη για να προβάλουν την συμμετοχή τους στον εν λόγω αγώνα. Πίσω από το βολάν του άλλου PEUGEOT 2008 DKR θα βρεθούν οι Cyril DESPRES και David CASTERA.

Ο Cyril συνεχίζει την συνεργασία του με τετράτροχο αγωνιστικό (έχει διακριθεί πολλές φορές στην κατηγορία των μοτοσικλετών) σε ένα ανταγωνιστικό πρόγραμμα με διάφορα αυτοκίνητα. Αγωνίζεται ήδη με ένα 208R2, ενώ έχει εμπειρία πίστας από το 208 Racing Cup. Σύντομα θα οδηγήσει και στο RCZ Cup, πέραν των καθηκόντων του με το PEUGEOT 2008 DKR.

Βαγγέλης Γκούμας





Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top