Μεγάλα έσοδα από το «Παγκόσμιο Συνέδριο Volkswagen στην Αθήνα»

Για δεύτερη φορά επέλεξαν την χώρα μας

Μετά την εξαιρετικά επιτυχημένη παρουσίαση του Νέου PASSAT στην Μεσσηνία τον περασμένο Οκτώβριο, η VOLKSWAGEN A.G. επιλέγει και πάλι την Ελλάδα για το Παγκόσμιο Συνέδριο After Sales που θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα το διάστημα 5 - 7 Μαΐου 2015.

Θα συμμετέχουν 300 Service Managers του After Sales της VΟLKSWAGEN από όλο τον κόσμο καθώς και υψηλόβαθμα στελέχη της Γερμανικής εταιρίας στους οποίους θα παρουσιαστούν οι στρατηγικές της μάρκας για τα επόμενα χρόνια καθώς και τα Best Practices του After Sales.

H KOSMOCAR A.E. θα παρουσιάσει στο Συνέδριο πρωτοποριακά προγράμματα που εφαρμόζονται στην Ελληνική Αγορά και υιοθετούνται από την VOLKSWAGEN AG για εφαρμογή και σε άλλες χώρες. Είναι ιδιαίτερη τιμή – και πάλι σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα – για την KOSMOCAR A.E. να φιλοξενεί ένα τόσο μεγάλο γεγονός της VOLKSWAGEN AG στην Ελλάδα.

Αυτό οφείλεται και στις μεγάλες προσπάθειες που έχει καταβάλει ο κύριος Στίβεν Σίρτης, γενικός διευθυντής της KOSMOCAR αλλά και τα υπόλοιπα στελέχη της εταιρείας.

Βαγγ��λης ΓκούμαςΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top