Άρχισε η αντίστροφη μέτρηση για την εκκίνηση του SEAT Leon Eurocup 2015

Με όπλα τα Leon Cup Racer με 330 άλογα

Άρχισε η αντίστροφη μέτρηση για την εκκίνηση του SEAT Leon Eurocup 2015
Το SEAT Leon Eurocup 2015 θα ξεκινήσει τη δεύτερη αγωνιστική του σεζόν στις 25 Απριλίου. Οι οδηγοί θα έχουν στη διάθεση τους και για αυτήν τη σεζόν τα εντυπωσιακά Leon Cup Racer που εγγυώνται κορυφαία απόδοση και εξαιρετικά αποτελέσματα σε συνδυασμό με αξεπέραστη αξιοπιστία.

Το εμπροσθιοκίνητο SEAT Leon Cup Racer εφοδιάζεται με έναν δίλιτρο, τετρακύλινδρο, υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα με μέγιστη ισχύ 330 ίππων και μέγιστη ροπή 400Nm. Η μετάδοση ισχύος στον εμπρός άξονα γίνεται από ένα 6-τάχυτο κιβώτιο.

Ζυγίζοντας 1.150 κιλά και με ένα rollcage πιστοποιημένο από την FIA, το αυτοκίνητο διατηρεί το DNA του Leon παραγωγής, όντας 16,6cm φαρδύτερο με διακριτικά αεροδυναμικά βοηθήματα και τροχούς 18 ιντσών.Ο πρώτος από τους επτά αγωνιστικούς γύρους που θα ακολουθήσουν, θα πραγματοποιηθεί στην πίστα Paul Ricard στη Γαλλία το επόμενο Σαββατοκύριακο (25 & 26 Απριλίου).

Μετά την τεράστια επιτυχία της εναρκτήριας αγωνιστικής σεζόν το προηγούμενο έτος, το Πρωτάθλημα 2015 υπόσχεται περισσότερη δράση και συγκινήσεις, με έναν αγώνα περισσότερο σε σύγκριση με το 2014.Η φημισμένη πίστα Paul Ricard, θα φιλοξενήσει το SEAT Leon Eurocup για πρώτη φορά και τριάντα οδηγοί από δεκαπέντε εθνικότητες θα προσφέρουν συναρπαστικές μάχες και έντονες συγκινήσεις στους οπαδούς του μηχανοκίνητου αθλητισμού. Το φετινό πρωτάθλημα θα φιλοξενηθεί σε 7 θρυλικές πίστες στις παρακάτω ημερομηνίες:

• 25-26 Απριλίου, Paul Ricard (Γαλλία)
• 9-10 Μαΐου, Estoril (Πορτογαλία)
• 6-7 Ιουνίου, Silverstone (Ηνωμένο Βασίλειο)
• 4-5 Ιουλίου, Red Bull Ring (Αυστρία)
• 19-20 Σεπτεμβρίου, Nürburgring (Γερμανία)
• 3-4 Οκτωβρίου, Monza (Ιταλία)
• 31 Οκτωβρίου/1 Νοεμβρίου, Βαρκελώνη (Ισπανία)

Βαγγέλης Γκούμας



Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top