Το Opel ADAM ROCKS S αποκαλύπτεται στο Άμστερνταμ

Μαζί και ο κορυφαίος «αθλητής» της

Το Opel ADAM ROCKS S αποκαλύπτεται στο Άμστερνταμ
Η παράσταση άρχισε για το Opel ADAM ROCKS S στο Διεθνές Σαλόνι Αυτοκινήτου του Άμστερνταμ .Το σπορ mini-crossover της Opel ��κανε την παγκόσμια πρεμιέρα του, την πρώτη ημέρα της έκθεσης. Η Opel παρουσίασε επίσης πολλές ακόμα εθνικές πρεμιέρες, όπου ξεχώρισαν η υπηρεσία Opel OnStar και τα νέα μοντέλα KARL και Opel Corsa OPC.

Το τολμηρό και σπορτίφ Opel ADAM ROCKS S με μήκος 3.75 μέτρα, αρρενωπή» εμφάνιση και κινητήρα 150 ίππων ECOTEC, το νέο ADAM ROCKS S απευθύνεται σε πελάτες που θέλουν να συνδυάσουν σπορ οδήγηση και περιπέτεια με μία σικ off-road εμφάνιση.

Ο κινητήρας αποδίδει 220 Nm και συνδυάζεται με 6άρι κιβώτιο κοντής κλιμάκωσης. Το mini-crossover έχει επιτάχυνση 0 - 100 χλμ./ώρα σε 8,5 δευτερόλεπτα, ενώ χρειάζεται μόλις 7,9 δευτ. για να επιταχύνει από 80 σε 120 χλμ./ώρα. Η τελική ταχύτητα είναι 210 χλμ./ώρα .


Η οδηγική απόλαυση είναι εξασφαλισμένη με ένα χαμηλωμένο κατά 15 mm σπορ πλαίσιο υψηλών επιδόσεων, το άμεσο, σπορ σύστημα διεύθυνσης και το ισχυρό σύστημα πέδησης με ESP που μπορεί να απενεργοποιηθεί. Παρά τις επιδόσεις του, το σπορ, νέο μικρό αυτοκίνητο της Opel καταναλώνει μόλις 5,9 λίτρα / 100 χλμ.με εκπομπές CO2 139 γρμ./χλμ. στο μικτό κύκλο.

Η Opel παρουσίασε έναν ακόμα κορυφαίο αθλητή στο Άμστερνταμ. Το νέο Corsa OPC εντυπωσιάζει με τον ισχυρό υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα του που αποδίδει 207 ίππους και ροπή μέχρι 280 Nm. Το σπορ κορυφαίο Corsa επιταχύνει από στάση στα 100 χλμ./ώρα σε 6,8 δεύτερα μέχρι την τελική ταχύτητα των 230 χλμ./ώρα (7,5 λίτρα/100 χλμ. και 174 γρμ. CO2/χλμ. στο μικτό κύκλο).

Βαγγέλης Γκούμας



Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top