To CITROËN C4 CACTUS πήρε βραβείο

Το WORLD CAR DESIGN OF THE YEAR AWARD

To CITROËN C4 CACTUS πήρε βραβείο
Το CITROËN C4 Cactus διευρύνει την ήδη πολυπληθή συλλογή διακρίσεων και βραβεύσεων κατακτώντας και το World Car Design Award για το 2015, διάκριση που εξασφάλισε χάρη στο μοναδικό του σχεδιαστικό χαρακτήρα που συνδυάζει ιδανικά το ξεχωριστό στυλ με την πρακτικότητα.

Οι κριτές πέρα από τη δημιουργικότητα των σχεδιαστών αναγνώρισαν και την αποφασιστικότητα της μάρκας να δημιουργήσει κάτι πραγματικά μοναδικό.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η CITROËN κατακτά το συγκεκριμένο βραβείο, αφού το 2006 το CITROËN C4 Coupé είχε βρεθεί στην κορυφή των προτιμήσεων των κριτών, επιβεβαιώνοντας την μακρά παράδοση της μάρκας στον τομέα του σχεδιασμού.

Από την Traction Avant, το 2CV και τη DS, στις SM, CX, την οικογένεια των Picasso και σήμερα το C4 Cactus, η CITROËN από τη δημιουργία της μέχρι και σήμερα είναι συνυφασμένη με την δημιουργικότητα και τη κατασκευή των πιο πρωτοποριακών και με ξεχωριστό χαρακτήρα αυτοκινήτων

Η επικεφαλής της CITROËN, Linda Jackson δήλωσε:

«Αυτή η σημαντική διάκριση επιβραβεύει τη τόλμη και δημιουργικότητα της μάρκας. Το CITROËN C4 Cactus δεν μοιάζει με κανένα άλλο αυτοκίνητο, ακριβώς γιατί είναι ένα CITROËN, με μοναδικό σχεδιασμό που υποστηρίζει απόλυτα την ταυτότητα της μάρκας μας. Αυτό περιμένουν όλοι από τη CITROËN και αυτός είναι ο λόγος της επιτυχημένης μας πορείας για περισσότερα από 90 χρόνια»..

Βαγγέλης Γκούμας




Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top