Η Shell σας προσκαλεί σε μια συναρπαστική «Οδηγική Πρόκληση» οικονομίας καυσίμου

Πάρτε μέρος στο διαγωνισμό και κερδίστε καύσιμα και άλλα δώρα

Η Shell σας προσκαλεί σε μια συναρπαστική «Οδηγική Πρόκληση» οικονομίας καυσίμου
Η Shell διοργανώνει το διαγωνισμό Driving Challenge και σας προσκαλεί να δηλώσετε συμμετοχή και να διεκδικήσετε τη δυνατότητα να είστε 1 από τους 20 τυχερούς που θα πάρουν μέρος στην οδηγική αυτή πρόκληση.

Την Κυριακή 26 Απριλίου 2015 στην πίστα Athens Circuit στα Μέγαρα, οι 20 τυχεροί θα έχουν την ευκαιρία να λάβουν μέρος σε μία συναρπαστική οδηγική πρόκληση οικονομίας καυσίμου και να οδηγήσουν μία Mercedes A Class Diesel με καύσιμα Shell V-Power Diesel. Συνοδηγός τους στη μοναδική αυτή εμπειρία θα είναι ο κ. Κώστας Στεφανής, ενώ η εκδήλωση θα προβληθεί και στην εκπομπή του «Τraction».

Οι 3 νικητές που θα πραγματοποιήσουν χαμηλότερη κατανάλωση καυσίμου κατά το διαγωνισμό θα κερδίσουν κουπόνια καυσίμων Shell αξίας €500, €300 & €150! Επίσης, και οι 20 κληρωθέντες θα έχουν τη δυνατότητα να γίνουν συνοδηγοί σε μία A45 AMG ιπποδύναμης 360 ίππων, καθώς και να απολαύσουν τα νέα μοντέλα της Mercedes που θα βρίσκονται στο χώρο. Επιπλέον οι 20 τυχεροί, θα έχουν την δυνατότητα να οδηγήσουν για ένα ολόκληρο Σαββατοκύριακο (*) ένα αυτοκίνητο Mercedes-Benz, ενώ θα υπάρχουν παιχνίδια, φαγητό και πολλές εκπλήξεις για όλους τους παρευρισκόμενους.

Αν θέλετε να έχετε την ευκαιρία να ζήσετε την «Οδηγική Πρόκληση» της Shell επισκεφτείτε το www.drivingchallenge.gr και συμπληρώσετε τη φόρμα συμμετοχής έως και τις 04 Απριλίου 2015. Οι νικητές θα αναδειχθούν έπειτα από κλήρωση που θα πραγματοποιηθεί στις 09 Απριλίου 2015.

Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας ως προς το Σαββατοκύριακο κατά το οποίο θα παρέχεται το αυτοκίνητο Mercedes-Benz. Η επιλογή των μοντέλων προς διάθεση (A,B,CLA,GLA,C) θα γίνει από την Mercedes-Benz Ελλάς.
Δηλώστε σήμερα και εσείς τα στοιχεία σας και λάβετε μέρος
στο συναρπαστικό αυτό DRIVING CHALLENGE!

Βαγγέλης Γκούμας



Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top