Η Jeep «σκαρφάλωσε» στις πωλήσεις

Αύξηση ταξινομήσεων στην Ευρώπη κατά 70% το 2014

Η Jeep «σκαρφάλωσε» στις πωλήσεις
Η άνευ προηγουμένου αύξηση των ταξινομήσεων οχημάτων Jeep για το 2014, άγγιξε ποσοστά μεγαλύτερα από 42% στην ευρύτερη περιοχή (EMEA), ενώ εκτοξεύθηκε στο 70% στην Ευρώπη (EU-28 + EFTA).

Το πρώτο πρωτοεμφανιζόμενο μοντέλο της μάρκας για το 2014, το νέο Jeep Cherokee, σημείωσε τις υψηλότερες πωλήσεις από το 2008. Η επίδοσή του ήταν τόσο εντυπωσιακή που οδήγησε σε διπλάσιες ταξινομήσεις σε επίπεδο μηνός σε σχέση με τις ετήσιες ταξινομήσεις της προηγούμενης γενιάς του μοντέλου

Το Cherokee έχει λάβει πολλές διακρίσεις, μεταξύ των οποίων αυτή του «Καλύτερου μικρού SUV» (”Best Small SUV”) για το 2014 από τον οργανισμό Car Of The Year Awards στην Μέση Ανατολή, και την αναγνώριση ως «SUV της χρονιάς» (“SUV of the Year”) από τον Association of Scottish Motoring Writers.

Η τελευταία προσθήκη στην οικογένεια της Jeep, το νέο Renegade, σηματοδοτεί την εισαγωγή της μάρκας στην κατηγορία των compact SUV. Η διάθεσή του ξεκίνησε από τον Σεπτέμβριο στην Ιταλία και από τον Οκτώβριο στην υπόλοιπη ευρωπαϊκή αγορά.

Ήταν τέτοια η αποδοχή του νέου μοντέλου που αμέσως μπήκε στην λίστα των 10 πιο καλά πουλημένων οχημάτων στην κατηγορία του στην Ιταλία και κατέλαβε την κορυφαία θέση στην ίδια κατηγορία τον μήνα Δεκέμβριο.

Βαγγέλης Γκούμας




Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top