Η Mercedes-Benz «τρέχει» στον 10ο Διεθνή Μαραθώνιο «Μέγας Αλέξανδρος»

Τι συνεισφέρει ως χορηγός

Για πρώτη φορά φέτος, η Mercedes-Benz έχει την χαρά να στηρίζει ως Επίσημος Χορηγός τον 10ο Διεθνή Μαραθώνιο «Μέγας Αλέξανδρος», ο οποίος διοργανώνεται την Κυριακή 5 Απριλίου 2015 στη Θεσσαλονίκη. Για το σκοπό αυτό θα διαθέσει ένα μεγάλο αριθμό επιβατικών και επαγγελματικών οχημάτων, ώστε να καλυφθούν όλες οι ανάγκες μετακίνησης των διοργανωτών.

«Η Mercedes-Benz στηρίζει έμπρακτα τα αθλητικά ιδεώδη, και για εμάς δεν υπάρχει καλύτερος συνδυασμός άθλησης, εθελοντισμού και πολιτισμού από το Μαραθώνιο δρόμο. Ήδη οι συμμετοχές έχουν ξεπεράσει τις προσδοκίες και στα 3 αγωνίσματα δρόμου (Μαραθώνιος, Αγώνας δρόμου 5 & 10 χλμ) που περιλαμβάνει η διοργάνωση και χαιρόμαστε πολύ που θα βρεθούμε στη Θεσσαλονίκη για τη μεγαλύτερη γιορτή του αθλητισμού στη σημαντικότερη πόλη της Β. Ελλάδας» δήλωσε ο κος Γ. Καλλίγερος, Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της Mercedes-Benz Ελλάς.

Με τη συμμετοχή συνεργατών, πελατών και φίλων της εταιρείας, η ομάδα της Mercedes-Benz προπονείται ήδη συστηματικά, ώστε όλοι να τερματίσουν στα αγωνίσματα που θα συμμετέχουν, αφού εκτός των προσωπικών ρεκόρ ο τερματισμός συνεπάγεται την οικονομική βοήθεια στους Μη-Κυβερνητικούς και Μη-Κερδοσκοπικού χαρακτήρα Οργανισμούς που στηρίζει η εταιρεία, δηλ. Το Χαμόγελο του Παιδιού και το Make-A-Wish (Κάνε-Μία-Ευχή Ελλάδος): για κάθε συμμετοχή, η Mercedes-Benz Ελλάς θα διαθέσει το ποσό των 10 Ευρώ σε κάθε έναν από τους δύο Οργανισμούς.

Βαγγέλης ΓκούμαςΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top