Συνέδριο Ελλήνων διανομέων PEUGEOT στη Γενεύη

Σημαντική αύξηση στις ταξινομήσεις μέσα σε ένα χρόνο

Η ελληνική αντιπροσωπεία της Peugeot πραγματοποίησε με μεγάλη επιτυχία στη Γενεύη το ετήσιο πανελλαδικό συνέδριο διανομέων της στις 14 Μαρτίου 2015. Η premium γαλλική μάρκα η οποία από 1/1/2014 εκπροσωπείται στην Ελλάδα από τον Όμιλο Συγγελίδη, σημείωσε σημαντική άνοδο στις πωλήσεις της με 41% αύξηση ταξινομήσεων για το πρώτο έτος λειτουργίας της.

Tην ίδια αυξητική τάση ακολουθούν και οι πρώτοι μήνες του 2015 όπου η Peugeot σημειώνει 6,9% μερίδιο, γεγονός που την κατατάσσει στην πεντάδα των κορυφαίων μαρκών της ελληνικής αγοράς. Η Peugeot επέλεξε ως προορισμό τη Γενεύη, δίνοντας την ευκαιρία στους καλεσμένους της να επισκεφθούν το Διεθνές Σαλόνι Αυτοκινήτου, το κορυφαίο παγκοσμίως γεγονός στον κλάδο της αυτοκινητοβιομηχανίας.

Στο συνέδριο παρευρέθη το σύνολο του νέου δικτ��ου επίσημων διανομέων της Peugeot από όλη την Ελλάδα καθώς και τα στελέχη της ελληνικής αντιπροσωπείας. Ο επικεφαλής της Peugeot, κ. Πέτρος Πιπερίδης έκανε έναν απολογισμό της χρονιάς που πέρασε και επιπλέον παρουσίασε τους στόχους του 2015 τόσο σε επίπεδο πωλήσεων όσο και σε επίπεδο συνολικής στρατηγικής για τη μάρκα.

Το συνέδριο έκλεισε ο κ. Πολυχρόνης Συγγελίδης, ο οποίος αφού ευχαρίστησε τους συνεργάτες του για την επιτυχία της χρονιάς που πέρασε, επεσήμανε το πόσο σπουδαίος είναι ο ρόλος του Δικτύου στην επιτυχία της Peugeot και την τοποθέτησή της στην κορυφή.

Βαγγέλης Γκούμας
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top