Δεύτεροι στην Ομάδα Ν οι Μάνος και Κώστας Στεφανής στο 1ο Ράλι Σπριντ Start Line

Αποστολή, εξετελέσθη

Δεύτεροι στην Ομάδα Ν οι Μάνος και Κώστας Στεφανής στο 1ο Ράλι Σπριντ Start Line
Στην δεύτερη θέση της Ομάδας Ν και στην τέταρτη θέση της γενικής κατάταξης του 1ου Ράλλυ Σπριντ Start Line τερμάτισαν οι Μάνος και Κώστας Στεφανής. Επιστρέφοντας στην αγωνιστική δράση, το πλήρωμα που επαναδραστηριοποιήθηκε αγωνιστικά μετά από μία και πλέον επταετία, είδε την διαδικασία προσαρμογής να γίνεται εμφανώς πιο εύκολα από ότι αρχικά περίμενε.

Η οδηγική προσέγγιση του Μάνου, η προσαρμογή με ένα νέο αυτοκίνητο, αλλά και η εκ δεξιών καθοδήγηση του Κώστα με τις κατάλληλες σημειώσεις, αποδείχθηκε στο τέλος, ότι ήταν πιο γρήγορη και συνάμα πιο διασκεδαστική στην εξέλιξη.Με όλα αυτά, όμως είναι η τέταρτη θέση στην γενική κατάταξη ικανοποιητική; Με γνώμονα ότι ο κάθε αθλητής έχει μία υποσυνείδητη τάση να βλέπει και να επιδιώκει την κορυφή.
σίγουρα όχι.

Ο ρυθμιστής πίεσης καυσίμου του Mitsubishi Lancer Evo9, δεν αποδείχθηκε ιδιαίτερα «συνεργάσιμος» κατά την διάρκεια του αγώνα, με αποτέλεσμα το πλήρωμα να μην αποδώσει όσα θα επιθυμούσε. Επιπλέον, ένα τετ-α-κε στην πρώτη Ε.Δ., αφαίρεσε κι αυτό σημαντικό μερίδιο περεταίρω επιτυχίας.

«Προφανώς οι αγώνες δεν αξιολογούνται με τα ‘’αν’’, και αυτό το ξέρουμε πο��ύ καλά. Με δεδομένη την πολυετή αγωνιστική απραξία μου, θεωρώ την επίδοσή μας καλύτερη από το αναμενόμενο. Στο πρώτο πέρασμα, σε ένα τετ-α-κε, ήταν αναγκαίο να βάλω όπισθεν, δεν απενεργοποίησα το ILS, με αποτέλεσμα ένα κομμένο πίσω ημιαξόνιο, με ότι αυτό συνεπάγεται σε επίπεδο επίδοσης. Στην επανάληψη, ήταν ο κινητήρας που ρετάριζε και δεν μας επέτρεψε να απολαύσουμε παραπάνω από όσο θα θέλαμε αυτή την συμμετοχή μας», δήλωσε ο Μάνος Στεφανής.

Από την πλευρά του ο Κώστας Στεφανής προσέγγισε τεχνικά τον αγώνα: «Ήταν μία πολύ καλή και τεχνική Ειδική Διαδρομή, η οποία απαιτούσε εμπειρία για σωστές σημειώσεις, αναγκαίες για ένα σβέλτο ρυθμό. Δυστυχώς το πρόβλημα του κινητήρα μας στέρησε επιπλέον ευχαρίστηση.»

Στον αγώνα, νικητές αναδείχθηκαν οι Φιλιππίδης- Σαΐνης με Mitsubishi Lancer Evo IX που ήταν και πρώτοι στην Ν4. Δεύτεροι γενικής ήταν οι Μπαντούνας- Παναγιωτούνης με Mitsubishi Evo VI που ήταν και πρώτοι στην Α8 και τρίτοι οι Ζήσης- Τσιάπας με Mitsubishi Evo VI που ήταν και δεύτεροι στην Α8.

Bαγγέλης Γκούμας




Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top