Δείτε τη νέα μεγάλη προσφορά των πρατηρίων Shell

Σε συνεργασία με την Oral-B

Δείτε τη νέα μεγάλη προσφορά των πρατηρίων Shell
Από σήμερα, κάθε καταναλωτής που επιλέγει τα πρατήρια καυσίμων Shell για τον ανεφοδιασμό του οχήματός του, έχει τη δυνατότητα να αποκτήσει μία επαναφορτιζόμενη ηλεκτρική οδοντόβουρτσα Oral-B Vitality.

Συγκεκριμένα, κάθε φορά που γεμίζετε τ�� αμάξι σας με τουλάχιστον 20 λίτρα Shell V-Power Racing ή με τουλάχιστον 20 λίτρα Shell V-Power ή Shell V-Power Diesel και με επιπλέον χρέωση μόλις €12,90 ή €15,90 αντίστοιχα, μία υπέροχη επαναφορτιζόμενη ηλεκτρική οδοντόβουρτσα Oral-B Vitality μπορεί να γίνει δική σας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Oral-B Power είναι η Νο 1 μάρκα που χρησιμοποιείται και συνιστάται από τους περισσότερους οδοντιάτρους παγκοσμίως. Αυτό συμβαίνει εξαιτίας της αποτελεσματικότητάς της στην αφαίρεση της πλάκας, αλλά και του μοναδικού συστήματος ελέγχου πίεσης που σας προειδοποιεί πότε βουρτσίζετε πολύ δυνατά, παρέχοντας παράλληλα ανώτερου επιπέδου καθαρισμό.

Η προσφορά ισχύει σε πρατήρια Shell που συμμετέχουν στην ενέργεια και θα διαρκέσει από τις 16 Μαρτίου 2015 έως τις 30 Απριλίου 2015 ή μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων.

Βαγγέλης Γκούμας



Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top